Raha kodus ootamatusse kohta peitnud meest tabas ränk õnnetus (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võlanõuded tuleb seadusmuudatuse järel esitada korteriühistule.
Võlanõuded tuleb seadusmuudatuse järel esitada korteriühistule. Foto: SCANPIX

Saksa abielumees, kes plaanis oma naist üllatada mootorpaadi ostuga, sai šoki, kui selgus, et kõik kogutud säästud tuleb sõna otseses mõttes korstnasse kirjutada - teadmatuses proua oli kaminasse peidetud raha ära põletanud, vahendab Bild.

Pensionäridest vanapaari unistuseks oli mootorpaat, millega kaunil Ederseel veeteid avastada: 44 000 eurot säästusid võttis mees sularahas oma pangakontolt välja, et paat sularahas ära osta ja naist üllatada. Kuna paadiost lükkus nädalakese edasi, peitis mees kupüürid senikauaks kaminasse, vahendas Bild.

Laupäeva hommikul, kui mees parasjagu koeraga jalutama oli läinud, otsustas pereproua, et 22-lt soojakraadilt 11le langenud välitemperatuur on liiga külm ning toas tasuks kamin kütte panna. Jalutuskäigult naasnud mees sai šoki ning viidi turgutamiseks haiglasse: nende säästud olid kaminas tuhaks põlenud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles