Üheksa näidet, et Ryan Reynolds on üks ässamaid isasid

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Reynolds ja Blake Lively
Ryan Reynolds ja Blake Lively Foto: Getty Images / Scanpix

Kanadast pärit näitleja Ryan Reynolds tervitas koos abikaasa Blake Livelyga 2014. aasta detsembris esiktütre Jamesi saabumist. Hea huumorisoone poolest tuntud Ryan pole valmistanud pettumust ka sotsiaalmeedias, kus ta oma isaduskogemusi naljavõtmes edasi annab.

Siin on üheksa näidet mehe Twitterist, mis tõestavad, et Ryan Reynolds on üks ässamaid isasid, keda me teame.

«Mu tütar on ainult kuuekuune ja juba joonistab. Ma paneksin ta joonistused külmkapile, aga ausalt öeldes – need on tõeline jamps.»

«Mu tütar just aevastas mu haigutavasse suhu. Tundus, et ta on endaga kuradi rahul. Nali on siiski tema kulul – ta peab mind kunagi veel matma.»

«Pole midagi paremat, kui veeta terve hommik, jõllitades oma tütre silmadesse, sosistades: «Ma ei saa sellega hakkama.»»

«Ma läheks oma tütre nimel läbi tule. Tähendab, mitte läbi tule, sest see on ohtlik. Aga läbi superniiske toa. Aga mitte väga niiske, sest – mu juuksed.»

«Ma õpetan oma tütrele, et igal õhtul päike loojub, sest ta on tüdruku peale pahane. Ilmselt kirjutan millalgi lapsekasvatusteemalise raamatu.»

«Isadepäeval mu tütar naeratas mulle. See on ainus kink, mida ma vajan. Nüüd pakin ma asju, et kuueks aastaks lahkuda ja kirjutada raamat lapse kasvatamisest.»

«Ma armastan oma tütrele unelaulude kirjutamist. Tema lemmikud on «Päiksekiire kaisuaeg!» ja «Kõik, keda sa tunned, surevad lõpuks ära».»

«Parim osa selle juures, et saad päeva veeta Disneylandis 37kraadises kuumuses, on kõigi nende laste ees hinge heitmine.»

«Nipp: on oluline, et ka vanemad võtaksid endale puhkepause. Isegi, kui sa tunned end 14 aastat hiljem naastes süüdi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles