Els Himma jagaks oma elu vaid pööraselt huvitava mehega

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Els Himma Foto:
Els Himma Foto: Foto: TV 3

Lauljatar Els Himma (70) rääkis ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et inimene, kellega ta tahaks koos olla, peaks ikka pööraselt huvitav olema ja lisaks ka rahumeelne.

Els on selja taha jätnud värvika abielu tütarde Nancy ja Helena isa, muusik Lembit Himmaga ning kooselu maineka kirjaniku Mihkel Mutiga (57) ning küsimusele, millega need mehed ta omal ajal ära võlusid, vastas ta, et noorele inimesele ei olegi selleks palju vaja, sest ta on veel rumal ja sinisilmne.

Naine märkis, et oma suhetes pole ta pidanud probleemide korral häält kõrgendama, sest talle on see vastumeelne. «Ma ootan ja vaatan ja kui olen täiesti kindel, et enam mingeid muutusi ei tule, midagi ei muutugi kunagi, võtan oma seitse asja ja kõnnin minema,» selgitas ta.

Kõige rohkem on tal enda sõnul suhetes üle visanud teisega mittearvestamine ning selles osas polevat tänapäeval suurt midagi muutunud. «Ikka on meestel palju tööd, naised tahavad oma asju ajada, kumbki ei soovi teineteist tunnustada ja - asi ongi käes,» rääkis Els.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles