Lõbus test: mida näitab sinu kohta see, kuidas sa telefoni lukust avad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kuidas sina oma telefoni puhkerežiimist äratad? Vaata, mida see sinu kohta ütleb!

Mida näitab sinu kohta see, kuidas sa telefoni lukust avad?

Telefoniekraani äratamine on natuke nagu tugitoolis istumine – me kõik teeme seda, aga igaüks natuke omamoodi. Tee see lõbus test, et teada saada, mida võib see lihtne ja igapäevane liigutus su isiksuse kohta näidata!
Tuleb välja, et see teeb sinust arusaaja inimese! Sa avad end teistele aeglaselt, sa pead enne tundma tõelist sidet ja usaldust. Kui aga säde on juba süttinud, oled sa loominguline ja sotsiaalne tornaado. Sa oled oma valikutes väga konkreetne ning usud, et su valikud peegeldavad sinu olemust.
Inimesed peavad sind arukaks, tasakaalukaks ja tagasihoidlikuks inimeseks. Sa suhtud kõigesse, mis su teele satub, ettevaatlikult ja hoolikalt. Seetõttu on sul kombeks kõik asjad, mida ette võtad, edukalt ka lõpule viia. Sa pole üleliia loominguline, kuid sul on alati huvitavad mõtted ja vaated.
Sa oled praktiline, võimekas ning ärile orienteeritud. Eraelus pole sul aga sama edukust ning su suhted tekitavad sinus alati segadust – sinus on lihtsalt nii palju kirge!
Sa usud, et alati saab elu olla veel parem ning asjad veel toredamas korras. Sa oled positiivse ellusuhtumisega ning ei talu torisevaid inimesi. Sa oled karismaatiline ning mõjud inimestele su ümber alati meelt lahutavalt. Sinus pulbitsev energia võib vahel sind ära väsitada, aga pärast väikest puhkepausi oled sa taas valmis tegutsema.
Kui sa oled otsustanud midagi ellu viia, pühendud sa sellele täielikult. Sa tunned määratut uhkust iga saavutatud edusammu üle, kuid samas on sul komme oma aega ja võimeid üle hinnata. Seetõttu avastad sa sageli, et oled kahmanud endale rohkem, kui ära jõuad teha. Sa tunned, et töötad kõige paremini väikese stressi all, kuid ära lase endal läbi põleda!

Kuidas sa oma telefoniekraani lukust lahti teed?

Sa avad ekraani tõmbega paremale

Sa avad ekraani tõmbega alla

Sa avad ekraani tõmbega vasakule

Sa avad ekraani tõmbega üles

Sa kasutad ekraani avamiseks mõlemat pöialt samaaegselt

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles