Naise südamlik laul emadusest ostus pööraselt populaarseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Muusik ja üksikema Nichole Nordeman avaldas enne emadepäeva muusikavideo «Slow Down», mis võitis kiiresti paljude lapsevanemate südame. 

Kuigi Nichole Nordeman pole väga kuulus, osutus tema laul emadusest väga populaarseks, sest kõnetab paljusid. Südamliku pala mõtteks on see, et lapsed kasvavad liiga kiiresti suureks ja võiks seda teha aeglasemalt. Videoks on kokku pandud klipid koduvideotest ja taustal on näha ka sõnu. 

Lihtne lugu sündis emotsioonide ajel ühel hilisõhtul, kui Nichole vaatas poja 5. klassi lõpetamise puhul vanu perepilte. Pisaraid pühkides istus ta klaveri taha ja tunni ajaga oli lugu valmis. 

Tema nukker meeleolu ei ole võõras ka teistele lapsevanematele ja kuna loo avaldamine sattus emadepäevaga samal ajale, hakati seda agaralt edasi jagama. Facebookis on loo videot vaadatud juba üle 18 miljoni korra, Youtube’is on seda tänase seisuga vaadatud ligemale kolm miljonit korda. Vaata ka!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles