Hanna-Liina Võsa pingeline hooaeg lõppes ootamatult

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Need, kes arvavad, et muusikamaailma tähed kümblevad glamuuris ja vahuveinis, sõidavad eralennukitega ja nende tervis on rauast, eksivad. Lauljatar Hanna-Liina Võsa veetis viimase aasta hoopis laevas ja rongis, kõndis omal jalal ühest punktist teise ning hooaja lõpus enne pikemale emaduspuhkusele jäämist ütles üles ka tema tervis. 

Aasta tagasi kevadel kutsuti muusikalitäht Hanna-Liina Võsa laulma Soome Rahvusooperis etenduvasse «Ooperifantoomi» ja Tampere teatris lavale jõudvasse muusikali «Sugar ehk džässis ainult tüdrukud». Algas pingeline tööperiood, mis lõppes möödunud neljapäeval. Postimees tegi enne hooaja lõppu lauljatarile ettepaneku saada osa tema argipäevast, et näha, mida tähendab töötamine kahes riigis ja mitmes linnas korraga.

Plaane tehes ei teadnud me, et jumalad juba naeravad ja päev, mis algas varahommikul päikesekullas Tallinnas, saab ootamatu lõpu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles