Meestele: siin on põhjus, miks sinu Tinderi-profiil ei tööta

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Oled Tinderis, kuid tundub, et millegipärast ei taha keegi sinuga eriti rääkida ning ühiseid klappimisi ei tule ka nii palju ette kui sõpradel? Sellisel juhul tasuks sul oma profiil üle vaadata – Philip James on uurinud meeste Tinderi-profiile ning jõudnud järeldusele, mis peamiselt nende juures naisi eemale tõukavad.

Uuringutulemused on üllatavad, vahendab news.com.au. Tuleb välja, et enamik naisi ja geimehi eelistavad potentsiaalseid partnereid, kellel on natuke habet, selmet olla täiesti puhtaks aetud lõuaga. 49 protsenti ehk põhimõtteliselt pooled uuringus osalenutest aga tõdesid, et kõige hullemad on pikad habemed. Seega on tegemist halbade uudistega kõikidele lumbersexual’idele ja hipsteritele – tuleb välja, et seksika puuraiduri look on tõepoolest moest väljas!

Samas ei ole karedate lõugadega meestel lood siiski veel kõige halvemini. Inimesed, kellele meeldivad lõuakarvad, ütlesid, et kõige eelistatum on paaripäevane habe või lühike habe. Samas neljale protsendile meeldisid ainult vuntsid.

Kehvasti läheb selle uuringu põhjal deitimismaailmas ka punapeadel – 62 protsenti ütlesid, et see on kõige hullem võimalikest juuksetoonidest. Sellega nõustub 36 protsenti neist vastajatest, kes otsivad Tinderist naisi.

Seevastu tumedapäised mehed on soodsas seisus: 56 protsenti eelistas meestel ning 43 protsenti eelistas naistel just tumedaid juukseid. 23 protsenti kinnitasid, et kõige kuumemaid tundeid tekitavad süsimustad juuksed, mis lükkab ümber arvamuse, nagu oleks blondiinidel elu lõbusam – blondid läksid peale vaid 14 protsendile neist, kes mehi, ja 18 protsendile neist, kes naisi otsisid.

Soengutest ja lõikustest rääkides eelistati meestel näha hästiistuvaid poisipäid. Positiivset vastukaja teenisid ka kergelt sassi aetud juuksed. Enamik hoiab aga eemale hobusesabadega meestest – ainult kuus protsenti peavad sellist look’i atraktiivseks. Naiste puhul hindasid 35 protsenti vastanutest kõige hullemaks soenguks pixie cut’i ehk lühikest poisipead. Kõige paremini läks lokilistel ja sasipeadel, tukad jäid nimekirjas natuke madalamale kohale (13 protsenti).

Muidugi ei ole välimus peamine, kuid kui sind heidutab, kui vähe su profiil Tinderis vastukaja saab, siis ehk vaatad pildid kriitilise pilguga üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles