Mehed teesklevad magamistoas samamoodi kui naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka intiimsete probleemide korral tasub pöörduda arsti poole.
Ka intiimsete probleemide korral tasub pöörduda arsti poole. Foto: SCANPIX

Kuigi tavaliselt süüdistatakse naisi selles, et nad pole magamistoas alati ausad, leidsid Quebeci ülikooli teadlased, et mehed teesklevad orgasmi samamoodi kui naised. 

Uurimuse käigus küsiti 230 mehelt vanuses 18-29, kas nad on kunagi orgasmi teeselnud. Uurimuse tulemused paljastasid, et 25 protsenti meestest on tõepoolest voodis teeselnud, kirjutab Elite Daily.

Teadlased Léa J. Séguin ja Robin R. Milhausen selgitasid, et varem pole uuritud seda, miks mehed voodis teesklevad ja kuidas võib see seotud olla seksuaalse ja suhtealase rahulolu ning seksuaalse kirega. 

Teadlased tegid kindlaks, et need mehed, kes voodis teesklesid, tegid seda umbes 30 protsendil kordadest, kui nad olid vahekorras. Séguin ja Milhausen märkisid, et mehed, kes teesklevad orgasmi oma partneriga voodis olles, võivad seda teha oma partneri pärast. Pikas perspektiivis võib seda seostada sellega, kui rahul ja õnnelikud nad suhtes on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles