Tuntud lauljanna lasi värske muusikavideo liigse töötluse tõttu internetist eemaldada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Trainor.
Meghan Trainor. Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Selle nädala esmaspäeval avaldati YouTube'is ja Vevos lauljanna Meghan Trainori video loole «Me Too». Lauljanna otsustas aga video kiirelt maha võtta, sest seda oli liiga palju töödeldud.

Grammyga auhinnatud Trainor selgitas Snapchati vahendusel, et tal on kõrini sellest, et tema pilte ja videoid töödeldakse ning ta ei pane videot enne üles tagasi, kui see pole korda tehtud. «Mu vöökoht ei ole nii sale,» kirjutas Trainor. Ta lisas, et nägi video tegemise ajal väga hea välja ega mõista, kellele võis tema vöökoht ette jääda, vahendab Elite Daily.

«Ma ei kiitnud seda videot heaks ja see saadeti laia maailma, mul on seetõttu väga piinlik,» selgitas populaarne lauljanna.

Arvestades seda, et antud laul räägib iseenda armastamisest, enesekindlusest ja tänulikkusest, siis pole mingi ime, et videotöötlus solvas Trainorit. Ta loodab, et tema meeskond lahendab selle olukorra kiiremas korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles