Kobamisi G-punktini

, nutiajakiri 30+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

G-punkt ei ole nõelaterasuurune täpike või müstiline koht naise sees – see on üks peamine õppetund, mille sain Ulaka Kaunitari G-punkti koolituselt. Tahtsin minagi teada, mis imeloom see G-punkt on ning kas tõesti on see kõikidel naistel olemas ja tajutav, kirjutab nutiajakiri 30+.

Kui Ulaka Kaunitari poodi sisenesin, võtsid alguses kõiksugu seksvidinad silme ees kirjuks. Tegu on väga peene sensuaalse suunitlusega butiigiga, kus müügil vaid koorekihti kuuluvad tooted, pesu jpm. Pole kahtlust, et sealt leiaks iga inimene omale midagi meelepärast. Kuid mitte ostlemise pärast ei olnud ma samme intiimmaailma mekasse seadnud.

Allkorruse õpituba

Aeg oli liikuda allkorrusele (sõna otseses mõttes), kus õdusas õhkkonnas leidis aset koolitus, kus peale minu osales veel seitse õpihimulist naist. Põhiliselt toimus koolitus loenguvormis, kuid kasututati ka televiisorit, kus ilmusid slaidid, fotod ning isegi paar videot.

Kui mujal maailmas tehakse ka praktilisi käed-külge-tüüpi G-punkti koolitusi, kus juhendaja õpetab paare näost näkku ja keset action’it, siis Ulaka Kaunitari koolitus oli pigem teoreetiline ning praktika pidi järgnema hiljem juba igaühe enda kodus ja privaatselt.

Koolitaja Daisi Kuuse rääkis alguses pisut G-punkti ajaloost ning selgus, et teaduslikult ei olegi selle olemasolu veel tõestatud. Ometi on tema sõnul fakt, et G-punkt eksisteerib igal naisel. Oma teadmised on Kuuse omandanud Deborah Sundahlilt, kes on üks kuulsamaid ja vanemaid eksperte maailmas naiste ejakuleerimise ja G-punkti alal.

Närbunud õieke ärkab elule

Kuuse selgitas, et paljud arvavad, et G-punkt on imeväike täpike, mida on väga keeruline leida ning kui see õnnega pooleks üles leida, on kohe tulemuseks plahvatuslik nauding. Tegelikkuses on G-punkt justkui elusolend või suisa organ, mis vajab hoolt, enne kui mõnutunnet vallandab. Suuruselt võib see olla suisa viie sentimeetri pikkune. Saime teada, et punkt asub tupelaes, 2-5 cm kaugusel ning kujutab endast pisut krobelisemat ala.

G-punkti võib võrrelda lilleõiega: kui see on saanud mingil ajal vatti, on see oma esialgse sära kaotanud ning vajab enne palju hoolt, kui taas fööniksina tuhast tõuseb. Nii võibki liiga agressiivne või oskamatu seks tõrjuda G-punkti kaitsepositsioonile ning see ei pakugi naisele mõnu. Ometi andis Kuuse lootust, et isegi kui G-punkt on esialgu «närbunud õieke» ehk tuim tükk, siis on seda võimalik hoolitsuse ja hellusega taas elule äratada.

G-punkt tahab «koputamist»

Selleks peab endale tekitama õdusa olemise ning hakkama sõrmedega G-punktil «koputama». Koputamist tuleb teha umbes 30 minutit järjest ning siis on tõenäoline, et G-punkt taas funktsioneerima hakkab. Ometi ei pruugi kõik nii sujuvalt minna, mõnel naisel võib kuluda mitu kuud, enne kui «talveunne suikunud» G-punktiga taas sõbraks saab. Kuuse andis näpunäiteid, millised sõrmeliigutused on kõige paremad, et tunda G-punkti kaudu mõnu. Küll aga selgitas ta, et võimsa orgasmi nimel tuleb ka tööd teha ega saa loota, et G-punktile juhuslik vastuminek meeliülendava orgasmi kaasa toob. Võtmesõna on hingamine, seda ei tohi kindlasti unustada, sest siis on tõenäolisem, et tegutsemist kroonib edu.

Elav videomaterjal aitas oma silmaga näha, milline G-punkt päriselus välja näeb. Graafiline video võis mõnd naist küll pisut ehmatada, kuid oli väga õpetlik.

Naine ja armuvedelik

Üllatuslikult selgus koolitusel seegi, et kõik naised on võimelised ejakuleerima. See pole vaid pornofilmides näitlevate diivade pärusmaa, vaid võib oskusliku kehavalitsemise ja G-punkti stimulatsiooni korral juhtuda meie kõigiga.

Naise ejakulatsiooni ja orgasmi ei tohi aga omavahel segamini ajada, sest tegu on kahe eraldi protsessiga, mis võivad küll juhtuda samal ajal, kuid ei pruugi. Kuna naine ejakuleerib kusiti kaudu, ei pruugi ta tihtipeale tunda end piisavalt mugavalt, et seda reaalselt väljutada, sest vedelikku on lihtne segi ajada tavalise uriiniga. Ometi pole karta tarvis, sest tegelikult ei suuda naine erutunud olekus urineerida.

Kui seksi ajal tekib tunne, et tahaks justkui WCsse minna, on põhjust arvata, et tegelikult annab keha märku ning palub luba ejakuleerida. Tegemist olevat äärmiselt meeliülendava tundega, nii et katsetamist kindlasti väärt.

Kui naine ei väljuta ejakulatsioonivedelikku, suundub vedelik tagasi põide ning väljub hiljem segamini tavapärase uriiniga. Kõige hämmastavam on, et terve nädalavahetuse kestva armuseansi vältel võib naine väljutada kuni liitri armuvedelikku.

Koolitusel osalenud Nele (32): võtsin asja käsile

Orgasmi saamine üksi või koos partneriga pole minu jaoks kunagi probleem olnud. Ometi pole ma kunagi teadvustanud, kas olen saanud ka G-punkti orgasmi või vaid kliitori oma, mis justkui üle kogu keha kiirgab. Sestap otsustasin osaleda G-punkti koolitusel. 

Tublid teadmised taskus, otsustasin paar õhtut hiljem «asja käsile võtta». Leidsin G-punkti kohe üles: tupelaes olev tundlikum krobeline ala. Selgus, et olen seda ka varem «kohanud», kuid ei osanud teadvustada, et tegu ongi G-punktiga. Varem olen sooloseksi harrastades peaasjalikult keskendunud kliitorile.

Võin julgelt väita, et õnneks minu G-punkt polnud närbunud õieke, mis vajab elule aitamist. Kui seda stimuleerisin, tundsin kohe mõnu. Tegin G-punkti alal ringjaid liigutusi ning pärast viit minutit saingi orgasmi. 

Kui võrdlen G-punkti orgasmi kliitoriorgasmiga, siis oli see pisut lokaalsem ega kiiranud mujale. Kliitoriorgasm on minul olnud võimsam, tugevam ja terviklikum. Samas ei saa öelda, et G-punkti orgasm poleks vaeva väärt, sest mõnus oli see kohe kindlasti. 

Ejakuleerinud pole ma aga kunagi: lihtsalt ei oska seda teha ja eks alati on hirm, et äkki pissin ennast täis. Samas alati pärast seksi olen tundnud pissihäda, küllap see siis tähendaski, et tegelikkuses olnuksin võimeline ka ejakuleerima. Võib-olla üritan tulevikus rohkem katsetada ja eksperimenteerida, miks mitte? Hoolimata sellest, et parasjagu on mu kliitoriorgasmid võimsamad kui tutvus G-punktiga, tasub siiski jätkata. Ehk on G-punkti orgasm nagu vein, mis aastatega üha paremaks läheb. Pealegi, kui naisele on antud mitu võimalusi orgasmi kogeda, siis miks peaks piirduma vaid ühega?

Soovitusi linade vahele

Treeni lihaseid. Väga kasulik on treenida vaagnapõhjalihaseid, sest see aitab paremini oma keha valitseda ning võib muuta orgasmi plahvatuslikumaks, kui lihaseid oskuslikult rakendada. Vaagnapõhjalihaseid tuleks pingutada päevas umbes 200 korda. Kui soovite treenida koos abivahenditega, on poes saadaval kõiksugu eri raskusastmega tupekuule.

Algul soolo. Kõigepealt õpi oma keha ja G-punkti ise tundma ning alles siis koolita partner välja. Kui sa ise ei tea, kuidas täpselt G-punkt elule aidata, ei saa seda eeldada ka teiselt.

Harjutamine teeb meistriks. Kui esimestel kordadel ei ilmuta G-punkt elu- või mõnumärke, ei tohi alla anda. Kõik on individuaalne ning kui mõnel võib mõnutunde saavutamine võtta vaid paar korda proovimist, siis teisel võib kuluda mitu kuud. Tulemus – tugev orgasm – pidavat aga katsetamist ja eksperimenteerimist väärt olema.

G-punkti vallutamine meestele

Meeste jaoks on naispartneri G-punktini jõudmiseks kolm meetodit:

1. Mehed, kelle peenis on ülespoole kaardu, peaksid proovima seda teha misjonäripoosis, kuna just nii survestab ülespoole kaardus peenis kõige enam vagiina eesmist külge, kus asub G-punkt.

2. Allapoole kaardus või sirge peenisega mehed saavad G-punktile kõige suurema tõenäosusega pihta koerapoosis (doggy style), mil tagantpoolt tulev surve avaldab enim mõju vagiina eesmisele seinale.

3. Keele ja/või sõrmedega töötades tuleb kliitor alla vajutada ja libistada ülespoole kaardus sõrmed ja (või) keel 2,5 kuni 8 sentimeetri sügavusele vagiinasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles