Mida räägib küünte kuju kandja iseloomust?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Me võime küünte kuju geel- või akrüültehnika abil küll muuta, kuid siiski võib nende loomupärane asetus isiksuse kohta öelda nii mõndagi, kirjutab The Fashion Spot. Milliste küüntega inimesed on sõbralikuma, otsusekindlama või hoopis naiselikuma iseloomuga?

Ümarad küüned

Ümarate küüntega inimesed võivad mõnikord olla liiga sentimentaalsed ja kalduda unistama. Kahjuks ei kuulu enesemüümise kunst teie tugevate omaduste hulka. Nii olete enamasti palju sõbralikum, targem ja kompetentsem kui esmapilgul tundub. Seepärast võib teil olla raskusi tasuva töö leidmisel, sest teised ei saa teie võimetest kohe aru. Ümarate küüntega inimestel läheb sageli palju paremini kui teistel ning võib juhtuda, et teid vaevab seetõttu ka mõningane süütunne. Nii püüate oma sõpru ja sugulasi toetada. Neile, kes teile meeldivad, olete valmis palju andestama.

Kandilised küüned

Isegi kui kandiliste küünte kandja näeb välja õrn ja naiselik, võite olla kindel, et sellise hapra keha sisemuses pulbitseb elu. Tegemist on energilise ning otsusekindla inimesega, kes ei karda kriitilisi olukordi, vaid oskab nendega toime tulla. Kui teil on loomupäraselt kandilised küüned, siis olete asjalik inimene, kelle tasakaalukust kadestavad kõik. Vaevalt et leiate end diivanil istumas ning unistamas sellest, mida te oleks võinud saavutada, kuid ei saavutanud. Te ei kahetse kunagi tehtud valikuid, sest olete kindel nende õigsuses. Selline küünte kuju võib viidata ka sellele, et väärtustate iseseisvust ja võrdväärdseteks partneriteks olekut.

Trapetsikujulised küüned

Trapetsikujuliste küünte kandjana ei kahtle te kunagi oma võimetes ega mõtle tavaliselt sellele, et midagi võib viltu minna. Teil pole mingit vajadust artiklite järele, kus õpetatakse, kuidas oma enesehinnangut tõsta ning ennast armastada. Trapetsikujuliste küüntega inimestel on pigem kõrge enesehinnang ja nad teavad täpselt, milleks on võimelised ja mida väärt. Tõsi küll, selline suhtumine ei pruugi alati õige olla. Teie arvates on olemas vaid kaks seisukohta – teie arvamus ja vale arvamus. Selline hoiak võib teisi eemale peletada, sest võib tunduda ülbe ja upsakana.

Ristkülikukujulised küüned

Kui teil on ristkülikukujulised küüned, siis meeldib teile tõenäoliselt kõik uus ning te pole lausa füüsiliselt võimeline jätma uudistoodet proovimata. See käib kõigi eluvaldkondade kohta: te otsite midagi uut nii parfümeerias, kosmeetikas, toidus või töösfääris. Te suhtute uute asjade testimisse kogu tõsidusega.

Ristküliku-kujulised küüned peegeldavad seda, et olete tõeline optimist, keda iseloomustab tugev elujanu. Teised kadestavad teie imetlusväärt oskust rõõmustada ka pisidetailide üle ning tunda elust mõnu. Vaevalt et katkiläinud aksessuaar teid nutma ajab, isegi kui tegemist oli teie lemmikuga. Samamoodi suhtute ka tööasjadesse ehk oskate teha õigeid järeldusi ning oma vigadest õppida. Saavutate alati oma eesmärgid, isegi takistavate faktorite korral.

Lehvikukujulised küüned

Kui teie küüned sarnanevad lehvikuga – ehk on alt kitsamad ning ülevalt laiemad – siis olete tõenäoliselt ülitundlik ja kergesti haavatav inimene. Teatud moraalinormid ning õiglusetunne ei lase teil rahulikult elada. Te mõtlete väga palju küsimustele, millele on raske vastata, nagu “Kes ma olen?”, “Milleks ma siin olen?”, “Mis on minu ülesanne ja kas ma saan sellega hakkama?”. Vastused nendele filosoofilistele küsimustele huvitavad teid palju rohkem kui töö, soodusmüügi kuupäevad või kodu koristamine. Vaatamata kõigele ei ole te passiivne pealtvaataja, vaid püüdlete oma eesmärgi saavutamise poole. Millise eesmärgi, sõltub teie prioriteetidest.

Rohkem küüneteemalisi huvitavaid lugusid saad lugeda TrendNails ilublogist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles