13 üllatavat näidet, kuidas paarid tülitsevad

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

On sulle vahel tundunud, et see, kuidas oma partneriga tülitsed, on kohati naeruväärne ning keegi teine maailmas kindlasti nii ei käitu? Sel juhul loe neid Whisperis jagatud ülestunnistusi ja veendud, et me kõik teeme salamisi suhetes kõiksugu veidraid asju.

  1. «Mina ja mu abikaasa tülitsesime ja ma ütlesin talle: «Selge, ma lähen jalutama!» Mees peitis selle peale ära kõik vasakud kingad, kuni ma vetsus olin, nii et ma ei saanudki välja minna.»
  2. «Kui me kihlatuga tülitseme, kanname me suuri klounininasid. Kui sa ei suuda tüli ilma naermata jätkata, siis järelikult pole see tõsine tüli, mida üldse pidada.»
  3. «Kui ma tülitsen kallimaga sõnumite teel, guugeldan ma võimalikke vastuseid, mida talle anda.»
  4. «Me tülitsesime abikaasaga eile õhtul ja ma ütlesin, et tehku ise endale õhtusöök. Tund aega hiljem tuli ta mult küsima, kuidas ma pastat keedan, sest minu pasta maitseb paremini kui tema oma.»
  5. «Eile me tülitsesime kutiga ja ma käskisin tal kokku korjata kõik oma asjad ja lahkuda. Ta võttis mu sülle ja kõndis uksest välja. Ma armastan teda nii väga.»
  6. «Mul oli kutiga tüli. Suurest vihast vaatasin ma «House of Cardsi» ilma temata. Suurest vihast jõi aga tema end täis, seksis eksiga ja tegi ta rasedaks.»
  7. «Mu kihlatu kutsus mind eile tüli käigus enda perekonnanimega. See šokeeris mind hetkeks.»
  8. «Me tülitsesime kihlatuga ja ei rääkinud kaks päeva, kuni ma ei saanud aga hapukurgipurki lahti. Ta naeratas, kui tema abi palusin. Ma usun, et ta tegi seda meelega.»
  9. «Mu poiss-sõber on pähklitele allergiline ja alati, kui ma tema peale kohutavalt vihane olen, söön ma pähklivõiga moosisaia, nii et ma tean – ta ei ürita mind vähemalt kolm päeva suudelda.»
  10. «Täna on mu kuti sünnipäev. Norisin temaga meelega tüli, et saaksime vihaseksida ja ära leppides seksida, sest ma tean – need on tema lemmikud.»
  11. «Kui ma oma kutiga tülli lähen, muudan ma kõik tema seadmed hiinakeelseks.»
  12. «Saatsin oma poiss-sõbra selle eest vanglasse, et ta jagas minust Twitteris alastipilte, pärast seda kui olime tülli läinud.»
  13. «Mu naine tuli tuppa ALASTI, et vaielda. Ma ei suutnud keskenduda. Kurb on see, et minul tegelikult oli õigus!»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles