Neli omadust, mida iga mees naises otsib

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui soovid mehe südant võita, tasub teada, mida on vaja selleks, et mees sinuga koos olemist ükskõikselt ei võtaks, vaid tahaks ning vajaks sind sügavamal tasandil.

Suhete ekspert Christian Carter lubas meiega jagada mehe mõttemaailma, et mõista, kuidas taolist sidet saavutada, kirjutas yourtango.com.

Jutt käib siikohal tõelistest meestest, kes on täiskasvanud ja füüsiliselt, vaimselt, emotsionaalselt ja spirituaalselt küpsed. Nad on ka avatud kasvama sügaval isiklikul tasandil. Mida siis üks küps ja tõeline mees naises leida soovib?

Mängulisus

See ajab mehed hulluks ja tekitab neis soovi end sügavamal tasandil siduda – mäng. Meestele meeldib aktiivsus. Neid kasvatati end väljendama ja inimestega siduma läbi tegevuse. Paraku tundub, et paljud naised kipuvad seda unustama ning soovivad rääkides mehe südant võita.

Kuid meestel ei teki «seda tunnet» sinu sõnade pärast. Sõnad ei tee sind mehe jaoks ligitõmbavaks, vaid koos loodud kogemused. Vaadake või tehke koos sporti, võistelge lihtsates mängudes – näiteks lauatennises –, võid isegi veidi sarkasmi ja õrritamist endale vahel lubada ning suurendad kindlalt tema huvi.

Iseseisvus

Paljud naised arvavad ekslikult, et mehed otsivad «nõrgemat» naist, kes laseb neil end targema ja võimsamana tunda. Miski ei saaks tõest kaugemal olla.

Tõelised mehed tahavad partnerit, kes neid inspireeriks, kuna naise enda elus toimub suuri asju. Nad ihkavad kaaslast, kel on omad eesmärgid lisaks suhtes olemisele. Head meest ei kohuta iseseisvus ja edu. Mehele on oluline, et naisel oleks enda elus ruumi tugevale paarisuhtele ning on mõtetega kohal, kui nad koos aega veedavad.

Parim viis, et see mehele kohale jõuaks, on enda tegemistes aktiivseks jääda ning mitte ootamatult mehest kogu enda elu teha. Ära loobu isiklikest huvidest, kohustustest ja sõpradest vaid tema nimel. Ning siis, kui mehega koos oled, pühendu talle – veetke lõbusalt aega ning pööra tähelepanu temale ning teie ühisele tegevusele.

Emotsionaalne küpsus

Kui mees on naisest huvitatud, tuleb lõpuks ette olukord, kus kaaslaste vaated milleski lahknevad ning üksteist vääralt mõistetakse. Mida siis teha ja kuidas enda tundeid väljendada?

Naine on mehele võluvam, kui ta on piisavalt täiskasvanulik, et mitte meest enda tunnetes süüdistada ja kritiseerida, vaid enda tundeid siiralt jagada, et partner teda paremini mõistaks. Üks olulisemaid külgi, mida mees kaalub, otsustades kas inimesega tõsist suhet luua, on naise toimetulek enda emotsioonidega. Kui viimane laseb enda tunnetel kontrolli alt väljuda, on see mehe jaoks hoiatav märk.

Teisest küljest, kui naine suudab enda tundeid rahulikult ja mõistlikult väljendada, pälvib ta sellega partneri silmis austuse ning mehele tundub, et see naine sobib talle õigeks partneriks. Ta näeb, et naine suudab asjadega selge peaga toime tulla ning ei tekita paanikat.

Kirg

Fakt on see, et mehed kardavad end siduda ja suhet luua, kuna pelgavad suhet, kus puuduvad kirg ja sädemed. Tavaline viis, kuidas naised kogemata mehe võimaliku iha lämmatavad, on kas liialt pingutamine, et mehele meeldida või liiga varakult käitumine, nagu oleks tegemist tõsise suhtega.

Rahune ja lase asjadel omasoodu kulgeda. Kindasti tee ja ütle algusest peale asju, mis suhtesse lõbusust ja huumorit lisavad. Mehe jaoks pole midagi ahvatlevamat naisest, kes oskab lõõgastuda ja rõõmu tunda.

Võid seda kõike teha läbi mängulise õrritamise, flirtimise, huumori ja üllatamise (heas mõttes). Näiteks: selle asemel, et kohtamisel rääkida, mis tööga ta tegeleb, küsi mis sporti ta teeb ja millest huvitub. Ära karda suhte edenedes asjadele hoogu lisada. Kui käite tavaliselt pühapäeviti väljas hommikust söömas, siis paku välja midagi täiesti erinevat – näiteks mootorrattaga sõitmist või piknikulkäiku. Uutele kogemustele avatud naine on partneri jaoks vägagi huvitav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles