Odrajahukarask

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Oleg Hartšenko

Electrolux aurufunktsiooniga PlusSteam ahju esitluse ja küpsetamise workshop’il avaldas Food Studio peakokk Indrek Kivisalu lihtsa odrajahukaraski retsepti. Proovi järele!

Odrajahukarask

  • 200 g odrajahu
  • 100 g nisujahu
  • 2 kanamuna
  • 5 dl petti, hapupiima või keefiri
  • Ca 30 g suhkrut
  • Ca 3 g soola
  • Ca 1,5 g soodat
  • Vormi määrimiseks võid

Klopi munad lahti, lisa esmalt vedelik ja maitseained ning seejärel soodaga segatud jahud. Sega tainas ühtlaseks massiks, vala võiga määritud vormi ja küpseta 180°C juures 20-30 minutit, sõltuvalt vormi kujust. Karaski küpsust kontrolli puutikuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles