Kuulsused, kellel pole oma emaga kõige soojem suhe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rumer Willis ja Demi Moore.
Rumer Willis ja Demi Moore. Foto: PHIL McCARTEN/REUTERS

Inimsuhted on keerulised ja see, kui me täna saame lähedastega hästi läbi, ei tähenda, et nii jääb see elu lõpuni. Vahel tuleb ette takistusi ja suhted, mis on meie jaoks kõige tähtsamad, võivad kõige enam kannatada. 

Marie Claire tõi välja mõned tuntud inimesed, kellel pole enda emadega kõige soojemad suhted. 

  • Nicole Richie

Nicole Richie, kes kasvas üles kasuperes, teab oma pärisema, kuid tal pole emaga kuigi hea suhe. 2007. aastal teatas Richie, et ootab last ja see viis teda bioloogiliste vanematega taas kokku. «Kui ma sain rasedusest teada, siis miski minus ütles, et mul on kohustus neid suhteid parandada, sest nad on pidanud nii mõndagi läbi elama,» sõnas naine.

  • Miranda Kerr

Modelli Miranda Kerri ja tema ema vahel tekkisid pinged 2014. aastal, kui Kerr ütles oma emale, et see ei õpetaks teda kogu aeg, kuidas poega kasvatada. Kerri ema Therese ja isa John käisid lausa Austraalias teles rääkimas tülist kuulsa tütrega. Kerr vastas selle peale, et tema vanemad on kahjuks veidi naiivsed ja meedia kasutas seda ära.

  • Leighton Meester

«Kõmutüdruku» staar Leighton Meester rääkis 2012. aastal antud intervjuus oma raskest lapsepõlvest. Meester sündis vanglas, kus tema ema oli narkootikumide smugeldamise tõttu. Kuigi nende omavaheline suhe on keeruline ja kuulus tütar on emaga lausa kohut käinud, sõnas Meester, et ta peab end õnnelikuks. «Mulle pole kunagi valetatud ja mind on armastatud,» ütles ta.

  • Ariel Winter

«Moodsa perekonna» staar Ariel Winter lasi end 2015. aastal kuulutada oma emast sõltumatuks. Kuna Winter oli sel ajal veel alaealine, sai tema hooldaks ta vanem õde Shanelle Gray. Winter on intervjuudes rääkinud, et ema survestas teda väga palju, kuid ei mõelnud sellele, mida tüdruk tegelikult vajab või tahab. 

  • Drew Barrymore

Drew Barrymore tegutses juba lapsena meelelahutusäris ja see muutis tema lapsepõlve mõnevõrra keeruliseks. Kui ta oli kõigest 14-aastane, lasi ta end vanematest iseseisvaks kuulutada. «Minu suhe emaga on väga keeruline,» on naine tunnistanud. Kuigi ta õppis ema paremini mõistma siis, kui sai ise lapsed, ei ole näitlejanna oma emaga väga lähedaseks muutunud. «See on üks raskemaid teemasid mu elus. Ma ei ole tema peale vihane, ma tunnen süüd, empaatiat ja see muudab mind tundlikuks. Aga praegusel hetkel me ei saa teineteise eludes olla,» sõnas näitlejanna. 

  • Oprah Winfrey

Oprah pole varjanud seda, et tal oli väga keeruline lapsepõlv: teda vägistati, kui ta oli kõigest 9-aastane ja 14-aastaselt jäi ta rasedaks. Oprah võiks selles kõiges süüdistada oma ema Vernita Leed, kes ei pööranud noore tüdruku vajadustele tähelepanu, kuid tuntud telestaar ei ole seda teed läinud. Oprah on avameelselt rääkinud sellest, et meil on peas mingi kujutlus, millised võiksid meie vanemad olla, aga reaalsuses ei vasta nad sellele kujutluspildile.

  • Minka Kelly

Minka Kelly ema Maureen töötas stripparina ja lapsepõlves unistas tüdruk sellest, et tema ema oleks selline nagu teised emad. «Ma ei osanud hinnata seda, et me olime sel ajal kui head sõbrad. Ma lihtsalt tahtsin, et ta oleks mu ema,» rääkis Kelly. Näitlejanna leppis oma emaga ära 2008. aastal ja veidi aega pärast seda suri ta ema vähki. «Ma olin temaga kuni ta viimse hingetõmbeni,» meenutas Kelly.

  • Jennifer Aniston

Jennifer Aniston on oma ema Nancy Dow kohta öelnud, et viimane on väga tujukas ja Aniston ei talu seda. «Kui ma ärritun, siis ma tahan asjadest rääkida. Ma ei hakka kunagi karjuma ega muutu niimoodi hüsteeriliseks,» sõnas Aniston oma emast rääkides. Tänaseks on nad omavahelisi suhteid silunud ja Aniston on öelnud, et nad saavad hästi läbi.

  • Tori Spelling

Tori Spelling on alati süüdistanud oma ema Candyt selles, et tal on niivõrd palju emaprobleeme. Spelling rääkis Lena Dunhamile antud intervjuus: «Küsisin sageli isalt, miks ema minuga nii käitub. Isa ütles, et emal polnud enda emaga kuigi hea suhe olnud ja tema ema käitus samamoodi. Meie vahel oli pidev võistlus, see oli väga keeruline.» Spelling on tunnistanud sedagi, et nuttis, kui sai teada, et ootab tütart. «Ma ei teadnud, mida teha. Mõtlesin, et kordan minevikuvigu, et nii see ilmselt lähebki,» rääkis naine.

  • Tallulah, Rumer ja Scout Willis

Bruce Willise ja Demi Moore'i tütred pöörasid väidetavalt emale selja 2012. aastal, kui Moore oli äsja Ashton Kutcherist lahutanud ning pidutses meeletult. See oli Moore'ile ilmselt paras hoop, sest tal polnud kuigi hea suhe ka enda emaga. Rumer Willis, kes erinevate allikate andmetel saab Kutcheriga endiselt väga hästi läbi, astus oma ema kaitseks välja 2014. aastal ja ütles, et ema on alati tema ning ta õdede huvid esiplaanile seadnud. «See on üks olulisemaid asju, mida ma oma vanemate juures imetlen: nad seavad alati lapsed ja pere esikohale, kõigest hoolimata,» sõnas Rumer Willis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles