Galerii ja video: Tallinn Dollsi emadepäev muusadega

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Emadepäeva eel otsustas Tallinn Dolls kutsuda külla kaunid ja andekad Lenna, Saara, Laura ja värskelt teistkordselt emaks saanud Birgiti.

«Kollektsioonide loomisel on mind alati inspireerinud karakteriga loomingulised naised,» kommenteerib Tallinn Dolls disainer ja brändijuht Mari Martin. «Fotoseeria mõte tekkis tänu minu parimale sõbrannale emale, kellega oleme igapäevaselt õlg õla kõrval tööalaselt seotud. Nii tegin ka ettepaneku meie muusadele,» lisab Mari.

«Lokatsiooni otsinguil jõudsime imelisse Kõue mõisa, mis on sama väärikas ja värvikirev nagu meie persoonid. Imeliselt suured tänud ja kniks meie florist Ahtile, kes valmistas need imepärased lilleseaded, ülistamaks eesti naiste loomuliku ilu kogu selle õitekülluses. Nii sündis koostöö tulemusena valmis kõikidele emadele pühendatud fotoseeria, mida rõõmuga soovime teiega jagada!»

Vaata ka making of videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles