Khloe Kardashiani foto ajas fännid marru

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian.
Khloe Kardashian. Foto: Richard Shotwell/AP

Khloe Kardashian käis hiljuti perega Kuuba saarel ja muidugi jagas ta reisil olles fännidega mitmeid pilte Instagrami vahendusel. Ent üks foto ajas paljud fännid tõeliselt endast välja.

Pildil seisab Kardashian trepil ja tema seina taga on Kuuba endise diktaatori Fidel Castro eesnimi. Fännidele see aga sugugi ei meeldinud ja nad väljendasid oma pahameelt Twitteris. «Khloe Kardashian, ma armastan sind väga, aga ma ei armasta seda pilti sinust Kuubal seina ees, kus on kirjas FIDEL,» kirjutas üks õnnetu fänn.

«Kas Khloe Kardashian on nii rumal, et ta ei tea, kes on Fidel Castro? Kas ta on kunagi koolis käinud? See on lausa tülgastav,» kurjustab teine. «Khloe, sa oled alati mu lemmik olnud, aga sinu pilt selle seina ees näitab lugupidamatust meie, kuubalaste, suhtes,» leidis kolmas fänn.

Samuti kritiseeriti seda, et Kardashian ise väidab, et ta võitleb inimõiguste eest, kuid siis teeb foto sellises kohas ja sellise nime juures.

Pole teada, miks Kardashian otsustas just seal pilti teha, üks võimalik selgitus on see, et ta lihtsalt ei näinud seinal olevat nime. See on aga hea õppetund kõigile sotisaalmeedia kasutajatele: vaadake oma fotod alati kriitilise pilguga üle enne, kui neid teistega jagate.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles