Interneti naeruminutid: väike tüdruk hädas ründava hanega (1)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tõeline õdedevaheline armastus ei tunne piire - ning õnneks saab ka internet sellest osa. Saage tuttavaks 17-aastase Stevie Giddeniga ja tema 5-aastase õe Summeriga.

Nagu igas õdedevahelises suhtes tuleb neilgi ette nii nalja-naeru kui ka huvitavamaid hetki ning üks neist huvitavatest hetkedest juhtus eelmisel pühapäeval, kui Summer ja Stevie läksid tutvust tegema naabruskonna haneperekonnaga.

Summer aga sattus hanepoegadele liiga lähedale ning haneema astus oma pere kaitseks välja. Vaene tüdrukuke aga ei jõudnud piisavalt kiiresti eest ära joosta ning kui lisada veel naaber, kes täpselt õigel hetkel juhtus pilte tegema, pole vaja imestada, et uus internetisensatsioon oli sündinud.

Stevie ütles BuzzFeedile, et loomulikult tõtati õele koheselt ka appi ning viga ta ei saanud. Samuti on väike tüdruk rõõmust rõngas, et on suutnud nii paljud inimesed internetis naerma panna - tänaseks on Stevie Twitteri-postitust jagatud üle 50 000 ja laigitud üle 65 000 korra.

Kuigi enamik reaktsioone oli lõbustatud, tundsid mõned inimesed ka muret ning avaldasid arvamust, et teise õnnetuse üle pole ilus naerda. Stevie on aga korduvalt kinnitanud, et Summeriga on kõik korras, talle mindi koheselt appi ning nüüdseks naerab ka pisitüdruk ise oma haneloo üle.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles