Seitse lihtsat nippi, et olla päriselt puhtam inimene

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Me lubame, et need nipid on lihtsad, ei võta palju aega ning sa leiad alati võimaluse, et neid kasutada. Vahel on tõesti lihtsam teha vaid natuke, et üleüldine tulemus oleks juba kordades parem.

BuzzFeed annab seitse soovitust, mida kohe järgides saad oma elamise kordades puhtamaks.

  1. Tühjenda oma käekott ning kasuta kleeprulli, et põhjast kätte saada kokku tolm ja puru, mis sinna kogunenud.
  2. Jäta oma hambaharjad ööseks antiseptilisse vedelikku ligunema. Või, kui nende ostust on möödunud üle kolme kuu, vaheta need lihtsalt välja.
  3. Et lahti saada dušiotsikule kogunenud katlakivist, kalla kilekotti äädikat, seo see otsiku ümber ning jäta päevaks likku. Koju tagasi jõudes ongi sul puhas dušiotsik! PS. Ära lisa lahusele soodat!
  4. Iga kord, kui autosse prahti koguneb, viska see kohe välja.
  5. Pese alati oma kraanikauss korralikult puhtaks – toidujäägid ja niiskus pakuvad bakteritele suurepärast elukeskkonda.
  6. Ära koristades unustada lapiga üle tõmmata ka lukke ja linke – sa katsud neid päevas palju, kuid millal sa viimati tulid selle peale, et neid puhtaks pühkida?
  7. Korja kokku kõik oma käterätikud ja pese need puhtaks. Ära unusta ka neid köögirätikuid!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles