Neli kujundusnippi, mis aitavad sul saada Hollywoodi staari kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Banderase klaasist häärber.
Antonio Banderase klaasist häärber. Foto: Vida Press

Imetled glamuurseid  Hollywoodi staaride kodusid ja sooviksid enda kodu kujundada samas stiilis? Elle Decor vaatas ringi staaride kodudes, et millised kujunduselemendid neid iseloomustavad.

1. Puidust tumedad laetalad, heledad seinad

Foto: Vida Press

Paljude staaride kodusid iseloomustavad kõrged tumedad puitlaed või leidub tumedaks võõbatud puidust laetalasid: eriti vanemates Eesti kortermajades pole taolise ilme loomine väga keeruline.

2. Dramaatilised valgustid

Foto: Vida Press

Sisekujundajad soovitavad valida ruumi keskseks elemendiks just valgusti: paljude staaride kodus leidub dramaatilise moega lühtreid, mis on ühtaegu nii valgustid kui ka kujunduselemendid.

3.  Sinine

Foto: Vida Press

Sügav tumesinine ja türkiis on piisavalt dramaatilised värvid, kui soovid oma kodule anda samuti kergelt dramaatilise salapära hõngu, kasuta tumesinist näiteks tekstiilide ja türkiisi patjade valikul. Eriti suvekoju, mis asub mere ääres, sobivad sinised toonid valgega kombineerituna imehästi.

4. Pronksikarva kujunduselemendid ja nahktugitoolid

Foto: Vida Press

Messingi-, pronksi- ja vasekarva kujunduselemente staarid armastavad, lisaks leiab nende elamisest väärika väljanägemisega nahktugitoole. Soovitus: vaata ringi vanavaraturgudel ja täikadel, keegi võib tahta sellest väikse raha eest lahti saada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles