Kuidas teha vahet armastusel ja ihal?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi kirg on armastuse puhul äärmiselt oluline komponent, ei pruugi armastus ihaga alati kaasneda. Kui oled olukorras, kus ei tea, kas tegemist on tõelise armastuse või pelgalt seksuaalse ihaga, aitab idiva sul neil kahel vahet teha.

Hommik pärast ühist ööd
Pärast koos veedetud ööd ei oota sa hommikusööki voodisse ega kallistusega äratust. Pigem juurdled sa selle üle, miks on ta ikka veel alasti sinu voodis. Sa äratad ta üles ja palud lahkuda. Ilmselgelt pole sa armunud - see oli vaid seks ja sa ei taha, et ta sinu juurde kauemaks jääks.

Kõik te jutud keerlevad...seksi ümber
Teil pole just kuigi palju vestlusteemasid ning sind ei huvita eriti ka see, mis tal sulle öelda on. Kõik te jutud keerlevad seksi ümber ning kui see on tõesti ainus, millest oled selle mehe puhul huvitatud, tegeled sa ilmselgelt vaid oma seksuaalihade rahuldamisega.

Kohtamisel pole kohta
Romantilised õhtusöögid, muud kohtingud ja teineteisega rääkimine ei ole teie jaoks. Kõik teie kohtumised on seotud seksiga ning sisaldavad kõike muud peale rääkimise. See pole nüüd kindlasti mitte armastus.

Ta räägib tulevikust…
.. ja sina taganed. Ta tahab, et sa kohtuksid tema sõpradega, kuid sina ei tunne end seejuures kuigi mugavalt. Sinu tulevikus ei ole talle kohta. Sa lihtsalt ei näe teda seal, ei kujuta ette.. Ja taas annab see märku vaid ühest asjast - see pole armastus.

Sõprade jaoks oled ikka vallaline
Sõbrad, kes teavad tavaliselt igast sinu suhtest ja armumisest, ei ole sellest mehest midagi kuulnud. Ja sa ei arvagi, et ta oleks mainimist väärt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles