Mis on hommikuseksi põhireeglid?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sinu kallim on hommikuinimene? Seega tõuseb ta varakult ja annab märku, et võiks enne tööd lõbusalt aega veeta. Kuid ka naised võivad pärast uinakut seksi algatada.

Psühholoog Jane Greeri sõnul on kindel, et mehed armastavad hommikust seksi ning järjest enam naisi ühineb nendega sõna otseses mõttes ja leiab, et see on hea viis päeva alustada, kirjutas galtime.com.

Igal juhul, kas tahad hommikul armatseda mehe pärast või lihtsalt päeva hoogsalt alustada, tuleks silmas pidada seda, et varajane ja õhtune seks on erinevad.

Kuna hommikul on kõigil kiire, siis jääb ära aeglane ja romantiline eelmäng. Tegemist on kiire ja meeleolu tõstva vahekorraga, et päeva nauditavalt alustada, selgitas psühholoog.

Kuid ka lühikestel hetkedel soovitakse end hästi tunda. Kui aga hommikune hingeõhk ja sassis juuksed meid kõige kaunimast küljest ei näita, kas leidub võimalusi seksikuse tõstmiseks? «Pea meeles, et seksikus tuleb seestpoolt, seega pole tähtis, kuidas sa välja näed, vaid kuidas end tunned,» rõhutas Greer.

Et end seksikana tunda, soovitas psühholoog mõelda, kui erutav on partneril sind alasti ja täiesti loomulikuna näha ning hoida tunnet, et oled ihaldatud selle pärast, kes oled hommikuvalguses.

Üks peamisi reegleid: ära planeeri seda! Eriti hommikust seksi sütitab spontaansus. Ainus, millele peaksid varem mõtlema ja läheduses hoidma, on kaitsevahend. (Paha mõte pole ka piparmündikomme öökapile varuda.)

Kuna eelmänguks suurt aega pole, kui pead koosolekule jõudma või lapsed kooli viima, siis on oluline erutus saavutada võimalikult kiiresti. Greer soovitas seetõttu alati meeles pidada armsama erogeenseid punkte ning neid iga kord puudutada või suudelda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles