15 kohutavalt piinlikku pimekohtingulugu

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Neid piinlikke ja naljakaid pimekohtingulugusid jagasid inimesed saladustekeskkonnas Whisper.

  1. Mu parim sõber läks eile pimekohtingule ja arvake, kes välja ilmus? Tema enda õde!
  2. Ma olin ükskord pimekohtingul, kus mul oli reaalne hirm, et ta tapab mu ära. Kui olime autos, tõmbasin ma oma peast juuksekarvu ja peitsin istme vahele, et minust jääks vähemalt asitõendeid.
  3. Mu korterinaaber pidi minema pimekohtingule, aga ma võtsin ise telefoni vastu, kui kutt talle helistas. Tema pimekohting ja mina oleme nüüd juba aasta aega abielus …
  4. Mu sõber viis  mind eile pimekohtingule – kohtingukaaslaseks osutus mu nõbu …
  5. Käisin hiljuti pimekohtingul ja me läksime parki jalutama. Kui me pingile istusime, kukkus tema taskust välja kondoom. Ta ütles, et võttis kogemata keemilisest puhastusest kaasa valed püksid. Ma ainult naersin.
  6. Mu «pimekohting» on kümne minuti jooksul kaks korda jõudnud mainida, et ta vihkab tätoveeritud naisi. Mu tätoveering on sviitri all peidus. Aeg vist «tualetti minna» …
  7. Ma just käisin suurepärasel pimekohtingul kutiga nimega Peter. Mu kahe viimase poiss-sõbra nimi oli samuti Peter. Ma arvan, et universum teeb minuga halba nalja.
  8. See piinlik hetk, kui sinu pimekohtingukaaslane on su ekskutt keskkoolipäevilt.
  9. Ma jätsin eile minemata ühele grupitöö kohtumisele, sest mul oli pimekohting. Tuli välja, et mu kaaslane oli üks grupiliikmetest. Niisiis tegelesime terve õhtu oma projektiga.
  10. Ma käisin pimekohtingul ja poisi ema helistas järgmisel päeval, et küsida, kuidas oli.
  11. Ma kutsusin ühe tüdruku pimekohtingule. Me rääkisime enne seda ja ta palus, et ma maksaksin ta soengu ja maniküüri enne kohtingut kinni. Jätsin kohtingu ära.
  12. Homme aitan ma oma parimal sõbral valmis seada pimekohtinguks, mille ma talle korraldasin. Tal pole aimugi, et kohting on minuga.
  13. Ma käisin just pimekohtingul ja kui ma restorani jõudsin, tuli välja, et tegu on mu eksnaisega.
  14. Mu korterinaaber tuli koos pimekohtingukaaslasega koju. See oli mu vend.
  15. Ma andsin kord pärast üheöösuhet kutile vale nime ja numbri. Mitu kuud hiljem korraldas mu parim sõber pimekohtingu sama kutiga. Te võite ette kujutada, kui piinlik see vestlus oli, sest muidugi tundis ta mu ära.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles