Kuulsate pesumodellide treener teab, milline treening aitab keha soovitud vormi saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gigi Hadid.
Gigi Hadid. Foto: Patricia Schlein/Starmax/PA Images

Gigi Hadid on hetkel üks kuulsamaid noori modelle. Ta on karjäärialaselt kõrge lennu teinud, tema kallim, laulja Zayn Malik, on paljude noorte neidude unelmate kutt ja Hadidi figuur näeb lausa kadestamisväärne välja. 

Kaader Zayn Maliku videost «Pillowtalk», kus Gigi Hadid kaasa lõi (Xposure)
Kaader Zayn Maliku videost «Pillowtalk», kus Gigi Hadid kaasa lõi (Xposure) Foto: XPOSURE

Erinevalt paljudest teistest pesumodellidest, kes teevad trenni vaid selleks, et pesu-show'de jaoks heas vormis olla, on Hadid üsna sportliku eluviisiga. Lisaks regulaarsele trennile armastab Hadid tegeleda poksimisega. Elite Daily uuris modelli treenerilt Rob Pielalt, miks on just poksitrenn paljude modellide lemmik.

Piela on kuulsuste treener olnud üle 20 aasta. Lisaks Hadidile kuuluvad tema klientide hulka ka modellid Kendall Jenner, Cara Delevingne ja Irina Shayk. Piela rääkis, et enamik naisi, kes tema jõusaalis käivad, on väga sportlikud. Tema sõnul eelistavad mõned modellid poksitrenni, sest see on hea treening kogu kehale. Poksitrennis peavad nii süda kui ka ülejäänud lihased andma endast maksimumi. 

Piela sõnas oma jõusaali kohta, et nad pakuvad klientidele terviklikku kogemust ja ilmselt seetõttu ongi tema klientide hulgas nii palju kuulsusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles