TOP 10: Neid kuulsaid Eesti naisi tasub Instagramis jälgida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Karmen Pedaru rannas
Modell Karmen Pedaru rannas Foto: Instagram/ Karmen Pedaru

Pole kahtlust, et sotsiaalmeediakanal Instagram on omaette kunstivorm. Kelle kontod on kõige stiilipuhtamad, seiklusrikkamad ja seksikamad? Soovitame kümmet Instagrami kontot, mida tasub kohe jälgima asuda. Sel korral valisime välja kontod, kus leidub vähem selfie'sid ja rohkem elu ning melu.

1. Karmen Pedaru

Eesti soost supermodell, kes elab Roomas, kuid töötab ja puhkab muljetavaldavates paikades. Karmen kummutab oma kontol ka müüdi, et modellid ei söö, sest armastab avaldada just toidupilte. Tühja kõhuga mitte vaadata! Karmeni konto leiad siit.

2. Iiris Vesik

Pole kahtlust, et vaheldumisi Eestis ja Londonis resideeruva Iiris Vesiku ellu mahub vaid muusika. Tema kontol on erinevaid kontserte, Londoni ilu ja vaateid. Iirise Instagrami leiad siit.

 

#squat

A photo posted by IIRIS (@iirismusic) on

3. Beatrice

Elu täis šampanjat ja kuulsusi ehk Beatrice`i konto on sama kirev, kui tema pidevalt muutuv juuksevärv. Beatrice´i Instagrami leiad siit.

4. Teele Viira

Lauljatar Teele Viira Instagram reedab naise tõelise olemuse - muusik armastab reisimist ja seiklusi. Ela Teelele kaasa ja sa ei tüdine iial! Teele Instagrami leiad siit.

5. Stella K. Wadowsky

Ajakirjaniku ja blogi Stellarium autor Stella K. Wadowsky moodne muinasjutt tähendab julgeid pildiseeriaid ja ainulaadset atmosfääri. Stella tõestab, et ei ennast ega elu pole vaja liiga tõsiselt võtta. Stella Instagrami leiad siit

6. Liisa Leetma

Kui juba blogijatest juttu tuli, siis tasub heita pilk meigikunstnikust blogija ja vlogija Instagrami. See parim viis, kuidas end uute meigitrendidega kursis hoida. Liisa Leetma Instagrami leiad siit.

 

where r u ☀️

A photo posted by Makeup Artist & Vlogger (@liisaleetma) on

7. Kadri Kruus

Naha- ja kotidisainer Kadri Kruus teeb oma tööd kirega, korraldab workshope ja jagab oma tegemisi Instagramis. Kuidas ta seda kõike jõuab, teab ta vaid ise. Kadri Instagrami leiad siit.

8. Mai Agan

Äsja Jazzkaarel esinenud basskitarrist Mai Agan jagab oma tegemisi muusikuna. Kõik, kes peavad lugu jazzist, peaksid kiikama Mai Instagrami, mille leiad siit

 

#maigroup @jazzkaar #jazzkaar photo by @renejakobson #fusion

A photo posted by MAI AGAN (@maiagan) on

9. Reet Härmat

Eesti tippmeikar ja saatejuht Reet Härmat on kõikjal, kus midagi toimub. Seal, kus on helged sündmused ja säravad silmad, on ka Reet. Tema Instagrami leiad siit.

10. Denim Reval Guild 

Kuigi see konto kuulub kuulsale kolmikule, on Reval Denim Guildis üks võrratu naine - Johanna Ojastu. Saatega «Unistuse printsess» kuulsaks saanud ja oma brändile Reval Denim Guild tuule tiibasesse puhunud Johanna ei jäta kedagi külmaks. Nende konto on üks stiilsemaid. Reval Denim Guildi Instagrami leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles