Kui tähtis on lapse sugu?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võrumaa Urvaste valla mulluseks aasta isaks valitud Eero Tääril (42) ja tema abikaasal Airel (39) oli kolm poega, enne kui sündis tütar Annabel - just pereisa oli see, kes tahtis kindlasti tütart, kirjutab ajakiri Eesti Naine.

Tartu ülikooli kliinikumis ämmaemandana töötav Aire teab tänu oma tööle, et noored mehed soovivad enamasti poisse ja noored naised tütreid, vanemaks saades on need soovid aga tihti suisa vastupidised.

Seda ei usu Aire kohe üldse, et lapse sugu mõjutada saab, kuigi ta teab, et lapse soo planeerimisega on tegelenud isegi ta kolleegid, kuid seni tulutult.

«Paljud sünnitajad ikka ütlevad, kui samast soost laps sünnib: tuleb ükskord veel tulla. Inimestele on tähtis küll, et peres oleks mõlemast soost lapsed,» rääkis Aire.

Lääne-Tallinna keskhaigla naistekliinikus ultraheliuuringuid tegev dr. Mare Pajumets rääkis aga ajakirjale, et tema tähelepanekute järgi ootab enamik paare esimeseks lapseks poega, kuna mees soovib poega ja naine on mehega nõus. «Mida keegi oma südames mõtleb, seda ei tea,» lisas ta.

Kui oluline on Sinu jaoks lapse sugu? Anna kommentaaris meile sellest teada!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles