Natuke pattu ei tee paha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõlab menulaul «Dolce Gabbana».
Kõlab menulaul «Dolce Gabbana». Foto: Jaanus Lensment

Vähe leidub tantsulisi pubibände, kel esinemised paigas 2018. aasta jaanuarini ja kelle põhihitti on Youtube’is kuulatud enam kui 1,6 miljonit korda. Teie ees on Patune Pool!

Kord sulnil suveõhtul aastal 2013 peeti ühes Harjumaa turismitalus lõbusat pulmapidu. Kui pruutpaar ühe naissoost külalise lavale palus, et too paar laulu esitaks, ning naine sammud DJ-puldi poole seadis, mõelnud diskor omaette: «Jälle üks ülbe ja ärahellitatud karaoketibi, kes arvab, et ilgelt hästi laulab.»

Aga kui «tibi» laulu ilmestamiseks peagi ka kajaefekti nõudma hakkas, mõtles DJ juba tõsiselt, et kes see neiu mustas kleidis õieti on. Paarist laulust sai sujuvalt seitse ning üllatus oli meeldiv. Nii meeldiv, et Keilast pärit Sünne Valtri ja Türi noormees Edvin Petrov lubasid edaspidigi kokku saada ja koostöövõimalusi arutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles