Dool-cee Gaa-baaa-naa!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaanus Lensment

Pisut enam kui 1200 elanikuga Järvakandi ööklubisse Cinema kogunes hiljuti 400 pidulist, et kuulata menutandemi Patune Pool esinemist. Pealegi toimus nende uue hiti «Sul vastan jaa» Raplamaa esmaesitlus.

Järvakandi bussijaama ja Tuliheina tankla läheduses asuv Raplamaa populaarseim ööklubi Cinema hullutab kohalike meeli juba 2008. aastast. Pikka aega tegutses selles avara parkimisplatsiga 1961. aastal ehitatud hoones kino Edu, ent filme ei näidata alevis juba ammu. See-eest näeb Cinema ise üsna filmilik välja, nimelt on selle katusele aetud auto.

«Kui hoone ostsin, tegin kõigepealt kohviku,» ütleb kohaliku elu edendaja ja ärimees Mait Järvik, kutsudes meid esmalt klubi juures asuva hosteli nahkdiivanitega sviiti. Peale klubi, samas majas asuva kohviku ja Cinema hosteli on Järvik ka siinse automaattankla omanik ning takkpihta juhib kohalikku klaasijäätmete sortimistehast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles