Emade saladused: 19 veidrat asja, mida me tegelikult teeme

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Emaks olemine on lõbus, kurnav, tundeküllane ning teinekord üsna metsik teekond. Siin on 19 ema ülestunnistused veidrustest, mis on nendega juhtunud.

  1. «Ma just nokkisin oma pluusilt Oreo küpsise purukese ja sõin ära. Ainult et see polnud Oreo puru, see oli tilluke kakatükk mu poja mähkmest. Kummalisel kombel ei olnud mul isegi vastik. Ma olen ema väga pikka aega olnud.»
  2. «Käisin vahuvannis, raseerisin ning tõmbasin abikaasa rõõmuks selga tillukese seksika öösärgi. Ta oli väga erutatud ning haaras mu suudluseks kirglikku embusse. Kui ta sõrmedega läbi mu juuste libistas, kukkus sealt välja kaks Lego klotsi.»
  3. «Mul on jalakarvu, mis on vanemad kui mu pisipõnn.»
  4. «Kui keegi kingib mu lastele mänguasja, mis teeb häält, aga millel pole väljalülitamisnuppu, annetan ma selle heategevuseks.»
  5. «Ma olen nii igav, et täna ma jäin magama masturbeerides.»
  6. «Kakamise ajal Baby Björni kandmine on emaduse uus madalpunkt.»
  7. «Kuidas mu mees ei pea minu «emakeha» vastikuks, on mulle arusaamatu, aga seks on parem kui kunagi varem, nii et kingitud hobuse suhu ei vaadata.»
  8. «Ma kannan rasedateksaseid, aga ma pole rase olnud juba kuus aastat.»
  9. «Ma valasin endale topsikese kell 9:30 hommikul, et mitte täielikult närvi kaotada oma 18kuuse lapse peale. Miks pisipõnnid nii jobud peavad olema?»
  10. «Kui ma vajan hingtõmbehetke, keeran ma kodus kellad tund aega ette, ütlen lastele, et on uneaeg ning vaatan telekat ja joon õlut.»
  11. «Ma soovin, et ma saaksin ühe päeva olla oma 2-aastane. Ma saaksin päev otsa püksteta ringi joosta, nõuda arusaamatuid asju ja mind sunnitaks lõunauinakule.»
  12. «Ma keeldun uskumast lemmiklapse kontseptsiooni. Siiski, antud hetkel on mul kindlasti vähemlemmik olemas.»
  13. «Ma panin oma tütre varem lõunaunne, et ma ei peaks temaga oma hommikusööki jagama.»
  14. «Ma liitusin jõusaaliga tasuta päevahoiu pärast. Ma jätan lapsed hoidjaga ja loen riietusruumis ajakirju.»
  15. «Ma olen 30-aastane, kelle jaoks on veider, kui 30ndates ja 40ndates eluaastates mehed mulle külge löövad. Oma peas olen ma nimelt 26.»
  16. «Ma ostan poest valmismuffineid ning jagan neid näoga, et need on minu küpsetatud.»
  17. «Ma panen lapsed voodisse riietega, et ma ei peaks neid hommikul riidesse panema.»
  18. «Mõnikord püüan ma meelega haigeks jääda, et mul oleks ettekääne õhtul kell kuus magama minna.»
  19. «Ma just «pesin» oma hambaid dressipluusi käisega teel lapsele kooli järele. Teate küll, juhuks, kui ma peaks kellegagi rääkima.»

Allikas: Scary Mommy

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles