Barbi Pilvre: see oleks halb variant, kui poeg saaks minusarnase naise

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barbi Pilvre.
Barbi Pilvre. Foto: Pm

Eesti Ekspressi endine ajakirjanik, praegu sotside ridades poliitikat tegev Barbi Pilvre (47) rääkis ajakirjale Kroonika oma 7-aastasest lapsest ning paljastas üllatava tõe - valvefeminsti arusaam sellest, mis oleks pojale Holger Helmutile tulevikus parim, kattub üks-ühele tavalise eesti ema unistustega.

«Ma arvan, et see oleks väga halb variant, kui ta saaks minusuguse naise. Ma ei ole mingi naise mudel. See oleks ikka õnnetuseks mehele,» märkis ta.

Tulevane minia võiks Barbi sõnul hoida kodu korras, triikida särke, osata lauda katta, küpsetada kooke... ja olla ka pisut nutikas. «Aga ma kindlasti ei taha, et ta mingi sinisukaga abielluks. Parem ikka üks korralik eesti naine, kes saab kõigega hakkama!» üllatas Barbi.

Naine rääkis ka sellest, et 30ndates eluaastates oli ta palju aastaid kaitsmata vahekorras ilma huvita lapsi saada ega muretsenud seejuures, et võiks rasedaks jääda. Lõpuks laps aga lihtsalt juhtus, ilma et teda oleks planeeritud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles