Omapärane ilunipp, kuidas vinnidest lahti saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Instagramis ja YouTube'ist võib leida ohtralt erinevaid ilunippe. Mõni aeg tagasi kirjutasime ühest tuntud ilublogijast, kes soovitas oma kulme hõõruda sibulamahlaga, kuna see peaks panema kulmukarvad kiiremini kasvama.

Nüüd on üks teine ilublogija jaganud oma fännidega järgmist omapärast ilunippi, mille jaoks on tarvis küüslauku. Nimelt väidab blogija Farah Dhukhai, kes muide välimuselt sarnaneb Kim Kardashianile, et küüslaugu abil saab vinnidest lahti, kirjutab Cosmopolitan.co.uk.

Dhukhai sõnul tuleb vinni küüslauguküünega hõõruda. Eelnevalt võiks küüslaugu sisse väikesed lõiked teha, et mahl pääseks küüslaugust paremini välja. Väiksemad vinnid peaksid kohe pärast hõõrumist ära kaduma, kuid suuremate puhul võiks lasta küüslaugul terve öö mõjuda. 

Küüslauk sisaldab ühendit nimega allitsiin, mis võib vähendada vinnide punetust ja muuta inetud vistrikud tõepoolest väiksemaks. 

Kas julgeksid seda nippi proovida? 

A video posted by Farah D (@farahdhukai) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles