Stiilne staarpaar Helina Risti ja Rain Tolk läksid lahku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Eesmaa mõstilise moeshow Hüperborea värvikas publik. Rain Tolk koos elukaaslase Helina Ristiga
Liisi Eesmaa mõstilise moeshow Hüperborea värvikas publik. Rain Tolk koos elukaaslase Helina Ristiga Foto: Tiit Mõtus

Rain Tolk ja tema elukaaslane Helina Risti on lahku läinud. Paar pole juba mõnda aega koos. 

Kümme aastat tagasi teineteist leidnud Rain ja Helina on olnud seltskonna coolim paar, kuid paraku on nende teed lahku läinud. Zebra Islandist tuntud punapead näeb seltskonnas üksi ja Rain Tolk liigub üritustel samuti pigem koos sõpradega.

Foto: Jelena Rudi/Hello!

Kui ajakiri Kroonika uuris üle-eelmisel aastal, miks paar veel abiellunud pole, vastas Tolk: «Pulm tuleb. Siis, kui on raha selle jaoks. Pealegi pole me veel kindlad, kas sobime kokku. Tahame veel paar last saada ja siis vaatame. Umbes kaheksa võiks neid küll kokku olla. Ja Helina peab enne ehtekunstniku hariduse kätte saama, sest mulle ei sobi, et keegi teine me sõrmused meisterdab!»

Foto: Viktor Burkivski

Nüüd tundub, et sõrmused jäävad meisterdamata ja kaheksa last jääb samuti unistuseks, sest suhe on juba mõnda aega käärinud. 

Helina Risti kommenteeris Elu24-le, et lahku mindi sõbralikult ning omavahel saadakse hästi läbi, lihtsalt elu viis selleni ning rohkem kommenteerida ei soovi.

Foto: Erlend Štaub

Rain Tolk, kes headel aegadel on oma eraelust meelsasti ajakirjanduses rääkinud, oli napisõnaline: «Kas te tõesti arvate, et ma peaksin ajakirjandusega rääkima ja seda kommenteerima?» küsis aga mees telefonis ning lisas, et ta ei soovi oma eraelust ajakirjanikega rääkida.

Rain Tolki ja Helina Risti peres kasvab kaks poega — 8aastane Ruben ja 6aastane Lukas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles