Galerii ja video: Port Arturis näidati kätte kevad-suvised moesuunad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu suurim elustiili- ja ostukeskus Port Artur tutvustas möödunud nädalavahetusel uhkete moeetendustega selle kevad-suve moesuundi ja pakkus linnarahvale mõnusat meelelahutust Laura ning Marek Sadama kontserdite näol. Stilist Kenneth Bärlini kokkupandud moeshõudega näidati kätte selle kevad-suve põhilised trendid.

Moes on erilised lillemustrid, mis pole romantikast läbi imbunud vaid pigem vihjavad lilleteemale ning üldse on rõhk sõnadel 'isikupära' ja 'julgus'.

Foto: Port Artur

Kui igal aastal toob suvi meie garderoobidesse merest ja meremeestest inspireeritud triibud, siis seekord soovitavad stilist ja moeloojad klassikalisele sini-valgele triibule lisada juurde erkkollaseid detaile ning kõrgete kontsade asemele pakutakse naistele mugavamaid ja sportlikumaid jalanõusid.

Foto: Port Artur

Ka on naistemoes tagasi poolpikad kitsad püksid ning maxi pikkuses kleidid.

Foto: Port Artur

Meestele soovitatakse alanud hooajaks julget stiilide miksmist. Sobita kokku klassikaline pintsak T-särgi ja tossudega ning ära karda ka suvel tumedamaid toone kanda.

Foto: Port Artur

Port Arturi kahes kaubamajas on kokku 90 kauplust.

Kevadine moe- ja ilupäev Port Arturis from Sinisilm Films on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles