Vaata: 56aastane pesumodell tõestab, et vanus on ainult number

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicola Griffin (vasakul) koos teiste Sports Illustratedi modellidega: Ashley Grahami ja Philomena Kwaoga.
Nicola Griffin (vasakul) koos teiste Sports Illustratedi modellidega: Ashley Grahami ja Philomena Kwaoga. Foto: AFP / Scanpix

Nicola Griffin on 56aastane modell, kes on hetkel moetööstuse kõige kuumem sõna. Naine lõi selle aasta alguses laineid sellega, et kaunistas ajakirja Sports Illustrated ujumisriietele pühendatud erinumbri kaant. Nüüd on väljas ajakiri Slink, kus võib taaskord Nicola ilu imetleda.

Slink on Suurbritannia ajakiri, mis pühendub peamiselt pluss-suuruses naistemoele. Nicolast on üheksa fotot, millel ta poseerib pesus. Ning kuigi naine näeb välja väga enesekindel, tunnistas ta ajakirjale, et poleks iialgi arvanud, et kunagi midagi sellist teeb, vahendab Today.

«Ma ei teadnud, et reklaam läheb Sports Illustrated’isse ja ma ei mõistnud, et see on nii oluline, kuna Inglismaal meil see ei ilmu. Kõik juhtus nii kiiresti.»

Nicola ütleb, et kuigi leitud kuulsus on peadpööritav, kavatseb ta elada edasi nagu varem. «Käes on minu hetk ja ma olen väga õnnelik. Elu kindlasti alles algab pärast 50. eluaastat! Ma kannan, mida tahan, ma kasvatan oma juukseid … Võti peitub selles, et ei tasu teisi kuulata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles