Kuus asja, mida mõistavad naised, kes pole oma emaga kuigi lähedased

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igas perekonnas on erinevad suhted. Mõned emad ja tütred on nii lähedased nagu parimad sõbrannad, kuid mõne ema-tütre suhted on pigem viisakad, ent mitte kuigi lähedased. 

Elite Daily pani kirja kuus asja, mida mõistavad kõik need naised, kes pole kunagi oma emaga kuigi lähedased olnud.

1. Sa ei räägi kunagi emaga isiklikest asjadest (nt armusuhetest)

Paljud naised saavad oma emaga rääkida ka väga isiklikest asjadest nagu suhted ja seks. Sina pole aga oma emaga kunagi sellistel teemadel rääkinud, sest see tekitaks ilmselt teis mõlemas ebamugavust. Meestest, armastusest ja seksist räägid sa ainult oma sõbrannadega.

2. Sinu elus on olnud palju emaeeskujusid

Oma elu jooksul oled sageli pöördunud naissoost õpetajate, sõbrannade emade ja tädide poole, sest alateadlikult otsid sa pidevalt mõnda sooja emaeeskuju. Sul on lihtne kontakti leida endast vanemate naistega.

3. Sul pole kuigi palju lähedasi sõbrannasid

Sinu tutvusringis pole kunagi olnud palju sõbrannasid. Ent need sõprussidemed, mis sul on, on tugevad. Sa ei usalda teisi kergesti, aga kui sa seda teed, siis jääb see side ka püsima. Halvad suhted emaga võivad mõjuda sama negatiivselt kui halvad suhted isaga. Aastaid on räägitud naistest, kel on «isaprobleemid», ent miks ei räägita «emaprobleemidest»? 

4. Sa pole kuigi naiselik naine

Sa pole ilmselt selline naine, kes armastab nädalavahetustel kodus olla ja romantilisi komöödiaid vaadata. Sulle ei meeldi eriti roosa värv. Seltskondlikel üritustel hoiad naistest pigem eemale ja eelistad meeste seltskonda. Sa pole maskuliinne naine, kuid samas ei saa öelda, et oleksid ka väga naiselik.

5. Sulle meeldib see, et sa pole klassikaliselt naiselik

Sind lausa hirmutavad naised, kel on palju sõbrannasid ja kes räägivad pidevalt küünehooldusest, ripsmepikendustest jms. Keskkoolis ei armastanud sa kanda värvilisi rõivaid, pigem eelistasid musta. Väljas söömas käies teed sa teadlikke valikuid ja mõtled ka oma tervisele. Sa oled rahul sellega, et sa ei allu soostereotüüpidele.

6. Sa oled väga iseseisev

Emad õpetavad oma tütardele väga palju elu, armastuse ja seksi kohta, ent sina oled ise end nende teemadega kurssi viinud. Oled üle elanud südamevalu ja kurbust ning saanud neist täitsa üksinda üle. Oskad tähistada oma kordaminekuid ilma, et vajaksid selleks kellegi teise kiidusõnu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles