Seitse seksikat võimalust aastavahetuse tähistamiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uus aasta on ukse ees, kuid mõned pole veel otsustanudki, kuidas nad sündmust tähistavad. Teistel on jällegi plaanid, mis kuigi ootusärevaks ei tee.

Uue aasta vastuvõtmise teeb keeruliseks sama küsimus, mis meid jõuludel ja valentinipäevalgi vaevab – ootused. Tahad, et öö tuleks lõbus ja põnev ning partneri olemasolul romantiline või seksikas, kirjutati FoxNews.com terviseportaalis.

Järgnevad soovitused pakuvad seksikaid võimalusi uuele aastale vastu minna.

Õppige koos midagi kokkama

Vana-aasta õhtul minnakse sageli välja sööma, kuid selleks päevaks on keeruline kohta leida. Restoranid on tihtipeale reserveeritud ja liiga kallid või ei suuda te kaks valikus kokku leppida. Miks mitte koju jääda ja kahekesi koos kokata? Eelistatavalt toitu, mida te varem pole valmistanud.

Söögi valmistamine võib tunduda kohustusena, kuid seda enamasti siis, kui üks kokkamisega vaeva näeb ja teine tühja kõhu pärast kurdab. Seega võiksite uue aasta vastu võtta köögis rahu sõlmimisega. Pealegi looksite midagi üheskoos, mis võimaldab lähedasemaks saada.

Köögis toimetamine võib väga seksikas olla. Söötke üksteist, kui kokakunsti maitsta on vaja. Püsige pliidi ääres üksteise lähedal. Ning miks mitte kasutada toidu valmimise vahepealset aega üksteisele, kuni taimer kööki tagasi kutsub.

Vaadake üksteise lemmikfilme

Esialgu ei pruugi see tegevus kuigi seksikas tunduda. Kuid pole miskit seksikamat, kui vaadata teist inimest nautimas midagi endale meeldivat. Võib-olla ei meeldi talle üldjuhul romantilised komöödiad ning sulle kauboilood. Miks aga mitte filmide taustal stsenaariumit kaasa mängida?

Tõenäoliselt õpid midagi enda partnerilt, kui ta filmist enda lemmikstseene sinuga jagab. Kui te ka lõpuks üksteise valikuga rahule ei jää, on kompromiss väga seksikas žest. Seega äratad partneris huvi juba ainuüksi nõusolekuga vaadata filmi, mis sinu lemmikutesse ei pruugi kuuluda.

Tehke tavapärasele vastupidist

Kui sööte alati väljas õhtust, jääge koju. Kui lähete alati pöörasele peole, valige romantiline õhtusöök kahele. Kui teete alati midagi koos perega, leidke hoidja ning jätke lapsed koju. Ootamatu on alati seksikas.

Las puhkab isik, kes alati plaanid on teinud ning haara ohjad enda kätte. Ära mõtle, mida igal aastavahetusel ette võtta armastad, vaid mis muu võiks sulle veel vana-aasta tähistamiseks rõõmu pakkuda. Võimalusi on tohutult, mida sa arvatavasti varem kaalunudki pole.

Mine varakult voodisse

Tundub küll segane idee, kuid pole ühtki seadust, mis kohustaks kella kukkumist ootama. Pea kõigil on esimene jaanuar töölt vaba päev, kuid kaua magamine ei loe pooltki nii palju, kui enne varajasi hommikutunde voodissegi ei jõuta. Seega võta enda lemmikfilmid ja pane selga seksikaim (või mõnusaim) ööpesu ning sea end mugavalt sisse.

Võite kallimaga voodis kas eksperimenteerida või lihtsalt üksteise kaisus tukkuda. Seksikus seisneb selles, mis tundub hea. Seega ärge sundige end üleval püsima ja uue aasta alguseni sekundeid lugema, kuid soovite tegelikult voodisse pugeda ja unne vajuda – seda loomulikult koos.

Veetke öö kohalikus hotellis

Aastavahetus võib suurepäraselt sobida kohalikuks puhkuseks. Vali hea restoraniga hotell või selline, kus söögikoht on jalutuskäigu kaugusel. Võite jääda romantilise voodi ja hommikusöögiga tuppa või peenesse hotelli, mis tuntud seal asuvate seksikate ruumide poolest.

Telli toateenindus, broneeri mullivanniga tuba või ole enne armsamat kohal, et tuba küünalde ja teiste üllatustega ette valmistada. See ei pea olema kallis või kodust kaugel. Tegemist peab olema kohaga, kuhu saaksite vahelduseks vaid teineteisele anduda ning kõik muu seljataha jätta.

Palka kokk

Muuda enda kodu täiuslikuks ja seksikaks söögikohaks. Palka kokk, kes teile õhtusöögi valmistaks. Leidub inimesi, kes pakuvad koduseid kokandusteenuseid väga mõistliku hinnaga. Kata varakult kaunis laud ning siis löö end pidulikuks õhtuks üles.

Partner võiks ilmuda ukse taha kui uus armastus või salasõber. Võid algatada väga seksika rollimängulise õhtu, lastes lihtsalt kellelgi teisel köök üle võtta. Ning hiljem kahekesi jäädes võite tõeliselt tähistama hakata.

Ole aktiivne

Mine uisutama, seinal mägironimist harjutama, benji-hüppeid sooritama või tee midagi väljas. Aastavahetus on saanud liialdamise ajaks – ülesöömine, -joomine ja –magamine. Alustad uut aastat kehvema enesetundega kui kunagi varem. Kellel seda vaja on?

Miks mitte valida lõbus ja seiklusrohke tegevus, mis teeb enesetunde hoopis paremaks! Niisiis leia endale tegevus ja astu uude aasasse tundega, et võid saavutada kõike, mitte tundes, et 2011 on sind juba alistanud. Pole midagi seksikamat kui väljakutsed – eriti kahekesi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles