Galerii: tänasest on saadaval kodumaise rõivabrändi KÄT kevad-suvine kollektsioon ning avatud ka moestuudio

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Balance» rõivaid üheskoos varasemate kollektsioonide riideesemetega on võimalik nüüdsest uudistamas käia KÄT vastavatud stuudios Telliskivi 60a III korrusel ning peagi ka kodulehel. Stuudio on avatud teisipäeviti ja neljapäeviti kell 10-17.

KÄT brändi taga seisab Eesti disainer Kätlin Kikkas, kelle käekiri on viimase kahe aasta jooksul kohalikul moemaastikul esile tõusnud julgete joonte ent ajatut naiselikkust ja puhtust kandva olemusega. See kindlameelne, minimalistlik ja retrohõnguline disain on haaranud ka Hõbenõela žürii tähelepanu –  KÄT on valitud tunnustatud moekonkursi selleaastaste nominentide hulka.

Foto: Aljona Eesmaa/ Helene Vetik

Koos kevad-suvise kollektsiooni «Balance» esitlusega avati hiljuti ka uus KÄT stuudio. Üritusel sai tutvuda spetsiaalselt KÄT jaoks loodud ehtekollektsiooniga New Vintage By Kriss ehtebrändilt, külaliste janu kustutasid NOA ning kodumaine Vaakumbaar; muusikalise tausta lõi ning käsitöökompveki ja illustratsiooniga kostitas uhiuus kinkepakett Sürpriiis; jahutas kookosmahlajook Coco Active.

Foto: Sandra Palm

Ehtebrändi New Vintage By Kriss disaineri ja asutaja Kriss Eglite poolt KÄT-ile loodud ehtekollektsioonist leiab limiteeritud koguses kõrvarõngad, kaelakee ja käeketi. Ehete loomisel lähtuti  tasakaalust kui sõnumist, mida kannab KÄT värske riidekollektsioon. Seega leiab ehete struktuuris matistatud ja lihvitud pinna mängulisust, sümboliseerimaks vastaspooli ent nende üksteise toetamist ning omaseks läbivaks jooneks sarnanemaks KÄT stiilile on minimalism ja puhtus.

Foto: Aljona Eesmaa/ Helene Vetik

KÄT nime taga seisab alati vaid valitud kogusega riiete bränd, mis ühendab põhjamaiselt minimalistiku joone retrohõnguga. Kahe äärmuse vahele segab disainer Kätlin Kikkas veel rahulikku ja pehmet voolavust androgüünsusega. Disaineri eesmärk on tasakaalu leidmine meheliku tugevuse ning naiseliku õrnuse ent kindlameelsuse vahel.

Foto: Sandra Palm

KÄT kevad-suvise kollektsiooni teevad kolm põhitooni ning nurgelised detailid, mis tagavad kollektsiooni värvilise, kuid samal ajal tasakaaluka olemuse. Kollektsiooni roosa iseloomustamaks naiselikku õrnust, valge seisab eheduse eest ja roheline kannab tugevust.

Foto: Aljona Eesmaa/ Helene Vetik

KÄT stuudio on avatud teisipäeviti ja neljapäeviti 10-17, Telliskivi 60A III korrus.

Vaata pilte uue stuudio avamiselt galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles