Kus veedavad kuninglikud paarid oma mesinädalaid?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William, Kate ja Pippa Middleton
Prints William, Kate ja Pippa Middleton Foto: SCANPIX

Kuninglike pulmade ümber on alati palju meediakära, aga palju vähem kirjutatakse ja räägitakse sellest, kus veedavad kuninglikud paarid oma mesinädalaid. 

Järgnevalt on välja toodud mõned kuninglikud paarid ja sihtkohad, kuhu nemad on pärast pulmi sõitnud, kirjutab Good Housekeeping.

1947: printsess Elizabeth ja Philip Mountbatten (Suurbritannia)

Paar tutvus 1934. aastal, kuid abielluti alles 1947. aastal Westminster Abbey's. Mesinädalad veetsid nad Hampshire'is Balmorali mõisas, mis kuulus Philipi onule.

PA Wire
PA Wire Foto: PA/PA Wire/Press Association Images

1956: Grace Kelly ja prints Rainier (Monaco)

Näitlejanna Grace Kelly ja prints Rainier tutvusid 1955. aastal Cannes'i filmifestivalil. Pärast pulmi läksid nad mehe jahiga seitsmeks nädalaks Vahemerele seilama. Vahepeatuse tegid nad Mallorcal.

Royalty
Royalty Foto: Royalty/

1973: printsess Anne ja Mark Phillips (Suurbritannia)

Kuninganna Elizabeth II ainus tütar, printsess Anne abiellus leitnant Mark Phillipsiga samuti Westminster Abbey's. Mesinädalad veetsid nad kuninglikul jahil Britannia, mis seilas Atlandi ja Vaiksel ookeanil.

PA Wire
PA Wire Foto: PA Wire/PA Wire/Press Association Images

1978: printsess Caroline ja Philipe Junot (Monaco)

Grace Kelly vanim tütar Caroline abiellus oma esimese abikaasa Philipe Junot'iga Monacos. Mesinädalatele sõitsid nad Tahitile (saar Prantsuse Polüneesias).

1981: printsess Diana ja prints Charles (Suurbritannia)

Diana ja Charles tutvusid 1977. aastal, kuid nende suhe muutus tõsisemaks 1980. aastal. Aasta hiljem nad abiellusid. Kusjuures printsess Diana oli sel ajal kõigest 20-aastane. Mesinädalad veetsid nad kuningliku jahiga seilates mööda Vahemerd. Pärast seda külastasid nad Šotimaad, kuhu oli kogunenud ka ülejäänud perekond.

Empics
Empics Foto: Anwar Hussein/Anwar Hussein/EMPICS Entertainment

1986: Sarah Ferguson ja prints Andrew (Suurbritannia)

Prints Andrew palus Sarah Fergusoni kätt oma 26. sünnipäeval ja neli kuud hiljem olid nad juba abielus. Mesinädalad veetsid nad Portugali lähistel ühel saarekesel ja seejärel seilasid nad viis päeva kuningliku jahiga.

PA Archive
PA Archive Foto: PA/PA Archive/Press Association Images

2004: prints Frederik ja Mary Donaldson (Taani)

Paar tutvus 2000. aastal Sydneys, kuid mees tunnistas alles hiljem naisele, et ta on Taani kroonprints. Neli aastat hiljem abiellusid nad Kopenhaagenis. Mesinädalad veetsid nad Tansaanias.

Scanpix
Scanpix Foto: Anders Wiklund / SCANPIX / POOL/Code 50030

2010: printsess Victoria ja prints Daniel (Rootsi)

Rootsi miljardär Bertil Hult pakkus kuninglikule paarile mesinädalateks oma eralennukit, jahti ja rantšot Beaver Creekis, Colorados. Lisaks sellele külastas paar mesinädalate vältel ka New Yorki, Bora Borat ja Prantsuse Polüneesiat.

Stella Pictures
Stella Pictures Foto: Andreas L Eriksson/Stella Pictures

2011: Kate Middleton ja prints William (Suurbritannia)

Kate ja William kihlusid 2010. aastal pärast seda, kui olid korra juba lahku läinud ning ära leppinud. Nende pulmi kanti üle erinevate riikide telekanalites. Pärast pulmi sõitsid paar puhkama erasaarele Seišellide saarestikus.

PA Wire
PA Wire Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/Press Association Images

2011: Zara Phillips ja Mike Tindall (Suurbritannia)

Kuninganna Elizabeth II vanim lapselaps Zara Phillips tutvus ragbimängija Tindalliga 2003. aastal Austraalias. Nad abiellusid kaheksa aastat hiljem ja veetsid mesinädalad Küprosel.

PA Wire
PA Wire Foto: Robert Shack/PA Wire/Press Association Images

2015: printsess Sofia ja prints Carl Philip (Rootsi)

Prints Carl Philip ja endine glamuurimodell ning tõsielusaate staar Sofia tutvusid 2010. aastal. Viis aastat hiljem nad abiellusid ja peagi peaks sündima nende esimene laps. Mesinädalad veetsid nad Fidžil. 

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles