Uuendad vannituba? Lihtsad nipid, mida silmas pidada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmadušš annab vannitoale uue ilme.
Vihmadušš annab vannitoale uue ilme. Foto: Hansgrohe

«Väiksema eelarvega renoveerijal on mõistlik teha valikuid, kus minimaalse vaeva ja kuluga oleks tulemus maksimaalne,» soovitab Hansgrohe Eesti juht Andrus Asavi.

«Näiteks olemasoleva dušilifti vahetus vihmaduši vastu annab vannitoale täiesti uue ilme ja funktsionaalsuse,» leiab ta. Kui on plaan teha põhjalikum renoveerimine või kui on käsil uue kodu ehitus, tasuks Asavi hinnangul kaaluda võimalust paigaldada seinasisene dušilahendus.

«Seinasisene lahendus on kindlasti ruumisäästlikum, sest segisti ulatub oluliselt vähem seinast eemale kui seinapealse segisti puhul.» Lisaks on tema sõnul nii valikuvabadus veelgi suurem, omavahel on võimalik ühtseks süsteemiks kombineerida mitme funktsiooniga üladušš, käsidušš, kehadušš ja vannitäitelahendus läbi ülevoolu.

Valamusegistite puhul on Asavi soovitusel mõistlik läbi mõelda, millise valamuga segisti kombineerida. «Tasuks mõelda, mis funktsiooniga segisti on, kas ainult kätepesuks või on soov sellest valamust ka mõnda anumat täita ja miks mitte ka pead pesta,» annab ta nõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles