Kuidas kasvatada õnne?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Indrid Peek kirjutab ajakirja Anne & Stiil jaanuarinumbris, et pannes kirja või öeldes välja kõik, mille ees elus tänulikud oleme (või lihtsalt mõeldes neile asjadele), muutuvad meie energia, fookus ja mõttemuster. Anname sellele, millega meid õnnistatud on, jõudu juurde ja õnn muudkui kasvab mühinal.

Energiamees Kalju Paldis teab, et kõige alus on suhtumine endasse - ennast tuleks armastada ning öelda endale õhtuti aitäh. «Oma sisemusse vaadates ja end austades loote endaga sideme. Siis on esimene õnnetera teis idanemas ja ka teised märkavad, et teis on midagi erilist - teie läheduses tahetakse olla.»

Kõige selle juures ei tohiks unustada tänulikkust kõigi kogemuste eest, mida elu pakub. Ka väikeste asjade eest: aitäh komplimendi eest, aitäh, et poes leidus just minu suurus saapaid, aitäh, et ma olen terve, aitäh, et sain täna tund aega kauem magada.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles