Pildid: Ella Hopfeldt tutvustab kevadsuvist naiste triiksärgimoodi

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel kevadhooajal täiendas eestimaine naiste triiksärgibränd Ella Hopfeldt oma klassikaliste triiksärkide kollektsiooni nii hooaja moetoonide kui ka kevadiselt erksate mustrite ja värvidega.

Lisaks tavapärastele klassikalistele värvitoonidele ning garderoobilemmikule – valgele triiksärgile – on uues kollektsioonis ka hooaja lemmiktoonid: metalse alatooniga hõbehall triiksärk roosade kontrastdetailidega ning looduslähedane beež.

Foto: Kristiin Kõosalu ja Merit Lõokene

Kevadsuvine periood armastab nii kontoris kui ka tänavapildis julgeid värve ja mustreid, seda silmas pidades on kollektsiooni lisatud punaseruuduline ja suurte siniste ruutudega triiksärk.

Foto: Kristiin Kõosalu ja Merit Lõokene

«Oleme sel hooajal mõelnud iseteadlikule urbanistlikult šikki stiili eelistavale naisele, sestap ongi selle hooaja kollektsioonis ka särgid, mis oma seikluslike värvide ja mustritega ning lihtsa hooldatavusega sobivad ühtviisi hästi nii kontorisse pintsaku alla kui ka vaba aja tegemistel teksastega kandmiseks,» ütlevad Ella Hopfeldti loojad Merit Lõokene ning Marion Paavel.

Foto: Kristiin Kõosalu ja Merit Lõokene

Fotod: Kristiin Kõosalu ja Merit Lõokene

Stilist: Aljona Eesmaa

Meik ja soengud: Nele Pandis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles