Susan Luitsalu: keegi ei pea uusaastalubadustest kinni

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Luitsalu
Susan Luitsalu Foto: Jelena Rudi

Kolumnist Susan Luitsalu kirjutab ajakirja Anne & Stiil jaanuarinumbris, et jälestab uusaastalubadusi, sest tema arust ei pea keegi neist niikuinii kinni.

«Ma tean vähemalt ühte inimest, kes on lubanud juba viis aastat järjest, et ta jätab uuel aastal suitsetamise maha. 99,9 protsenti inimestest tõotab tuleval aastal agaralt trennis käima hakata ning populaarsed on ka igasugused alkoholikoguste vähendamised, värskes õhus jalutamised, kultuuritarbimised, kaalust alla võtmised ja klassika: iseendale suurema hulga aja pühendamine,» kirjutab ta.

Kuid reaalses elus liigub oravaratas Susani sõnul nii kiiresti, et raske on hüpata sellelt maha isiklikku aega võtma - pealegi keegi ei valva ju, kas sa endale antud lubadusi ikka täidad. Seetõttu annab Susan endale pigem soovitusi - terve aasta, siis, kui vaja on ja tuju tuleb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles