Mida mu unenägu tähendab?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Iga inimene on näinud omapäraseid ja vahel ka veidraid unenägusid ning mõelnud, mida üks või teine neist tähendada võiks. Siin on mõned ülestähendused. 

Nägid unes, et:

•          petsid oma partnerit või tema pettis sind

           Tähendus: ära muretse, see unenägu ei viita sellele, et partner on sind päriselus petnud. Miski on teie suhtes muutunud viiendaks rattaks, selleks võib olla töö, lapsed, hobi või midagi muud.

•         jäid pimedaks

            Tähendus: kas oled üritanud mõnda probleemi oma elus vältida? Võib-olla oleks aeg silmad avada ja muredele vastu astuda.

•          olid klassiruumis

            Tähendus: klassiruumis olemine võib viidata sellele, et sul oleks paras aeg saada milleski üks korralik õppetund. Kui näed unes, et hilined koolitundi, võib see tähendada, et kardad olulisest võimalusest ilma jääda.

•         olid arsti juures

            Tähendus: kellelegi ei meeldi arsti juures käia, ei unes ega ilmsi. Aga sellel unenäol võib olla oluline tähendus. Võib-olla viitab see sellele, et sul oleks aeg end vaimselt või füüsiliselt veidike parandada.

•          lendasid

            Tähendus: paljud inimesed on seda unes näinud, aga mida see tähendab? Lendamisel on positiivne tähendus, see näitab, et oled oma kaaslastest kõrgemale tõusnud. Võib-olla said hiljuti ametikõrgendust või oled tõeliselt imelises armusuhtes – sellised asjad võivad tekitada tunde, et lendad.

•         tõeliselt suurt ämblikku

            Tähendus: ka ämblike unes nägemine on üsna tavaline ja võib sageli ootamatult üles äratada. Ämblikud koovad valede võrku ja see võib tähendada, et keegi pole sinuga päris aus olnud.

•         olid rase

            Tähendus: ära kiirusta apteeki rasedustesti järele! Raseduse unes nägemine võib tähendada, et sa sünnitad oma ellu midagi uut ja huvitavat – midagi, mis vajab palju armastust, tähelepanu ja pühendumist.

•          olid avalikus kohas alasti

            Tähendus: teiste ees alastiolek tähendab, et sa pole millekski valmis – olgu see siis oluline ettekanne, keeruline ülesanne või töövestlus. Võta seda unenägu kui vihjet, et peaksid end kokku võtma ja ette valmistama.

•          üritasid kedagi tappa

            Tähendus: ära muretse, see unenägu ei tähenda, et sul oleks alateadlikult sünged mõtted. See unenägu tähendab seda, et pead oma elus mingi mürgise asja lõpetama.

•          abiellusid

            Tähendus: abielu sümboliseerib kõige kõrgemat liitu. Pulmade unes nägemine võib tähendada, et sa pead oma elus astuma olulise sammu pühendumise poole – kuigi see ei pruugi tähendada, et sa pühendud teisele inimesele.

Allikas: Your Tango

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles