Aasiapärane lõunasöögiidee: riisinuudlid peekoniga

FOTO: Kuvatõmmis Facebookist

See videoretsept annab sulle kindlasti hea idee, mida lõunasöögiks valmistada!

FOTO: Facebook / Kuvatõmmis

Vaja läheb:

  • pakk riisinuudleid
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 keskmine sibul (või pool suuremast)
  • kapsast
  • 1 keskmine porgand
  • 3 paksu peekoniviilu
  • kastmeks ½ tassi kanapuljongit, ¼ tassi sojakastet
  • kaunistamiseks hakitud rohelist sibulat, 2 pooleks lõigatud keedumuna

Valmistamine:

Valmista ette riisinuudlid vastavalt pakil olevale juhendile. Haki küüslauk, kapsas, porgand, sibul ja peekon. Sega väikeses kausis kokku kaste.

Pane vokkpann tulele, lisa peekon. Kui liha on pruunistunud, lisa sibul ja küüslauk. Minuti pärast lisa kapsas ja porgand ning prae, kuni köögiviljad on pehmenenud (paar-kolm minutit). Viimaks lisa roale valminud riisinuudlid ning vala juurde kaste. Sega korralikult ja lase maitsetel kokku sulada. Serveeri näiteks koos keedumunaga.

Vaata ka videot!

 
Bacon Pancit

Bacon Pancit! Full Recipe Video: https://youtu.be/N-L-B6ONGBMStep-by-Step Written Recipe: http://seonkyounglongest.com/?p=5267

Posted by Seonkyoung Longest on Friday, 18 December 2015
Tagasi üles