Adele tunnistab: mul kasvas habe

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adele
Adele Foto: Vida Press

Hiljutisel kontserdil tegi lauljanna Adele publikule šokeeriva avalduse: kui ta ootas oma poega Angelot, hakkas tal kasvama habe. «Mul oli lihtsalt nii palju testosterooni,» tunnistas naine. «Ma alles eile lõikasin habet. See on tõesti tõsi, ma isegi ei viska praegu nalja. Mul on päriselt habe ja ma olen selle üle uhke. Ma panin talle nimeks Larry.»

Paljud naised teavad, et rasedusaegne ootamatu karvakasv on reaalne mure. Põhjuseks on muidugi hormonaalsed muutused.

«Naised on ülirõõmsad, kui kuulevad, et raseduse ajal muutuvad juuksed paksuks ja kohevaks,» ütles WebMD-le günekoloog Michele M. Hakakha. «Aga kui ma mainin, et karvad võivad kasvada ka rindadele, kõhule ja näole, asendub rõõmus erutus õudusega.»

Adele pole esimene naine, kes on seda rasedusaegset veidrust avalikult tunnistanud, kirjutab Mic.com. Kolm aastat tagasi ütles näitleja Drew Barrymore ajakirjale In Touch, et tal kasvas raseduse ajal väike kitsehabe – ja see oli punane!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles