Vaata üllatavat toidupilti, mida Instagram ei lubanud avaldada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simneli kook.
Simneli kook. Foto: Vida Press

Kokk Fiona Moseley kirjutas paar päeva tagasi Twitteris, et tema ema Instagrami konto pandi kinni, kuna väidetavalt oli üks ema postitatud pilt pornograafilise sisuga. Tegelikult oli fotol tavaline kook, mis oli tehtud lihavõtete jaoks.

Moseley kirjutas, et fotol oli traditsiooniline Simneli tort, kuid Instagrami süsteem tõenäoliselt leidis, et pildil on rinnanibud. Moseley ema võttis Instagramiga ühendust, sest talle jäi arusaamatuks, miks tema tavalist koogipilti ei lubatud postitada ja miks tema konto seetõttu suleti, edastab RedBook Magazine.

Instagramist tuli vastus, et naine ei järginud sotsiaalmeedias kehtivaid reegleid ja vihjati sellele, et nende süsteem blokeerib fotod, mis on seksuaalse sisuga. Moseley ütles, et tema ema on väga kena inimene ja jagab vaid fotosid oma perest, puhkustest ning toidust, kuid nüüd on ta väga õnnetu. 

Kusjuures Moseley jagas samast tordist tehtud pilti ka enda Instagrami lehel ja selle lasi süsteem probleemideta läbi. Tema foto oli tehtud teise nurga alt ja ilmselt ei tekitanud see pilt kahtlust, millega on tegu. 

Päev hiljem anti Instagramist teada, et nad tegid vea ja naise konto on taas aktiivne. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles