Evelin Ilves paljastas tulevikuplaane: hakkan ka ise järgima neid nõuandeid, mida teistele annan

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilvesse leiba teeb Karja Pagar.
Evelin Ilvesse leiba teeb Karja Pagar. Foto: Tairo Lutter

Üheksa aastat tagasi võttis tollane presidendi­proua missiooniks rää­kida tervislikkuse teemal. Üleeile ütles Evelin Ilves Tapal toimunud loengul, et nüüd on see tema töö.

Loengul tervislikkusest ja õnnelikkusest suutis Evelin Ilves Virumaa Teataja sõnul panna hetkega sadakond kuulajat ühes rütmis hingama. Rahuga rääkis peamiselt naistest koosnevale seltskonnale arstiks õppinud Evelin Ilves sellest, mida ta teab ja on kogenud. Toitumisest – sellest tema sõnul seitsme peaga lohest.

Foto: Evelin Ilves / Facebook

Lisaks avaldas ta mõtteid tulevikuplaanide osas

«Eks mul ikka kukla taga mõlguvad mõtted, et tervishoiuteenuste turgu panus anda. Mul on ka plaanis lasteraamat. Otsustasin üle hulga aja, et hakkan ka ise järgima neid nõuandeid, mida teistele annan. Ehk teen seda, mida süda kutsub. Mulle tõesti meeldib kokata ja tervisejutte rääkida. Olen saanud kohtumistelt tagasisidet, et inimestele meeldib. Vastastikku on meil tore. Ja võib-olla hakkan tegema ka telesaateid,» lisas endine presidendiproua Evelin Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles