SUVEPARFÜÜMID: kallimaga suvele vastu!

Kristina Herodes
, moetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevad kaob kiirelt käest ja suvi tundub sama lühike nagu üks ilus unenägu. Kuidas elu parimad hetked muljekonservi kinni püüda? Leia endale uus lõhn, mis saadaks kõiki neid algavaid seiklusi ja erutaks meeli nii sinul kui kallimal. Valisime välja peotäie põnevamaid uusi parfüüme, mida võib paaris kanda või omapäi nautida, igal juhul saavad nii energialaengu nii naised kui mehed!

Foto: PantherMedia
Foto: Ilufirmad

1. Prada Candy Kiss 30 ml EDP 64.-

Leia endale uus lõhn, mis saadaks kõiki neid algavaid seiklusi ja erutaks meeli nii sinul kui kallimal.

Midagi sõltuvusttekitavalt põnevat kevadesse. Parfüümi põhikomponendiks on muskus, mis on tajutav tipunootidest kuni põhjani. Habrast valge puuvilla aroomi meenutav muskus ümbritseb kandja sensuaalse ja puhta, vanilli ja apelsiniõite nüanssidest küllastunud pilvega. Kui oled ammu unistanud võimalusest end heaolumulliga ümbritseda, saad oma soovid nüüd ellu äratada.

Foto: Ilufirmad

2. Prada Luba Rossa Eau Sport 75 ml EDT 74.-

Viimaks ometi üks kartmatu ja elujaatav aroom ekstreemspordist innustuvatele meestele! Aroomis ühinevad vabad meretuuled soojuse, loodusjõudude taltsutamatuse ja säraga. Lõhnas annavad tooni erksad tsitrusenoodid, bergamott, lavendel ja seeder. Vürtsiks terake ingverit ja põhjaks hall ambra.

Foto: Ilufirmad

3. Dolce&Gabbana Light Blue Love in Capri naistele 25 ml EDP 59.-

Ülipopulaarne puhkuse ja unistustehõnguline parfüüm jätkab reise Vahemere päikese all. Capri saare lahtede maagilist sina ei unusta keegi, sama meeltessesööbiv on ka see aroom, mis on komponeeritud samal saarel. Rikkalikud valge õied, pikantne tsitrusetipp, kreemjad mandliõied ja mahe kuslapuu. Aroomi krooniks on jasmiin ja heliotroop, põhjale lisavad soojust muskus, ambra ja seeder.

Foto: Ilufirmad

4. Dolce&Gabbana Light Blue Love in Capri meestele 40 ml EDP 58.-

Capri saare lopsakas loodus ja erakordne ilu lõhnade keelde tõlgituna. Puidune ja aromaatne parfüüm avaneb sidrunikoore värskuse ja mahlasusega. Kaasa räägivad Sitsiilia bergamott ja magus neroli, jahutavad merevood ja Sichuani pipra puudutus. Põhjas tajud seedripuud ja vetiveri. Jõuline, seikluslik, mällusööbiv ja väga nauditav lõhn.

Foto: Martin Perens

5. Mercedes-Benz Club Extreme meestele 50 ml EDT 58.95

Populaarse Club-lõhna uus, puhtam ja võimsam versioon. Idamaine puidune parfüüm sobib saatma jõulise natuuriga meest. Bergamoti ja lootoseõie õrn kuma läheb üle naha, seedri ja merevaigu südameks. Unustamatu põhjanoodi vajutavad meeltesse patšuli, muskus ja nauditav kuiva puidu aroom.

6. Mercedes-Benz Club Fresh meestele 50 ml EDT 53.-

Kerge ja värske versioon erineb originaalist täielikult – särtsakas, tsitruseline, puuviljane ja meelas. Südames lavendel, salvei ja apelsiniõied, põhjas sensuaalne puit.

7. L’eau Kenzo Electric Wave naistele  50 ml EDT 57.52

Särtsakas ja energiast pulbitsev aroom, mis sobib ideaalselt päikeselistele energiapommidele. Lilleline ja puuviljane aroom ühendab nektariini ja pirni tipu, lootose ja jasmiini südame ja pehmed bassinoodid lisavad valge muskus ja seeder. Proovi, kui põnevaks muutub elu su, kui su ümber lehvib niivõrd reibas lootoseõite hõng.

8. L’eau Kenzo Electric Wave meestele 50 ml EDT 57.52

Parfüüm, mis pühib sekundiga kevadväsimuse ja ergutab enam kui kange kohvi. Puuviljalises alguses domineerivad Yuzu ja rohelise õuna värskus, südames kardemon ja münt, põhjanoodi annavad seeder ja tonka uba.

Foto: PantherMedia

9. Mexx Summer is Now naistele 40 ml EDT 26.-

Rõõmus aroom, mida kandes algab sinu seiklusrikas suvi otsemaid! Parfüüm avaneb mahlaka pirni ja eksootiliste ananassilehtede kirvendava kombinatsiooniga. Ploom, freesia ja magnoolia loovad magusalt kirka südame, põhjas kreemjas sandlipuu ja leebed muskusenoodid. 

10. Mexx  Summer is Now meestele  50 ml EDT 26.-

Värske, roheline ja vürtsikas – kui sinu suvi tähendab palju põnevaid ettevõtmisi vallatus vabas õhus, on see lõhn loodud just sulle! Spontaanses aroomis kohtuvad flirt ja värskus, siin on pipra ja kardemoni vürtsikust, seedripuu rafineeritust ja patšuli ja ambra sensuaalsust. Kokku saad parfüümi, mis on sama kutsuv ja pulseeriv nagu suurlinna suvi.

Foto: Ilufirmad

11. Carolina Herrera 212 VIP Wild Party naistele 80 ml  EDP 85.-

Foto: Ilufirmad

Värske ja kuldselt sädelev kokteil eksootilistest koostisosadest, puuviljadest ja õitest. Väljendusrikas lõhnatervikus erutavad meeli greipfruut ja ananass, seejärel aga lööb kõlama apelsiniõite ja orhideede joovastav plahvatus. Punkti paneb sensuaalne muskuse alatoon.

12. Carolina Herrera 212 VIP Wild Party meestele 100 ml  EDT 75.-

Oled peolõvi – ekstravertne, sundimatu, rõõmus suhtleja? Lõhn annab sulle veelgi hoogu juurde, lisaks klassi ja kehtestavust. Kirgaste puidutoonide sulam, sutsuke musta pipart, piisake erksat tsitrust, suutäis luksuslikku kaaviari ja magustoiduks glasuuritud õun. Ettevaatust, tegemist on lõhnaga, mis võib sind liiga ihaldusväärseks muuta.

Foto: Ilufirmad

13. Trussardi Donna 50 ml EDP 67.10

Erakordselt stiilne ja ahvatlev aroom, mis esmalt kütkestab Yuzu ja tsitruse särtsakate nootidega. Lõhna südames õitsevad lummavad valged õied, jasmiin ja vesiroos. Meelelisust ja meeldejäävust lisab puidune põhi patšuli ja vanilliga.

14. Trussardi Uomo 50 ml EDT 59.40

Elegantne aroom sobib saatma mehi, kel hea stiilitunnetus ja külluslikult enesekindlust. Itaalia sidrun, bergamott ja muskaat äratavad meeled, mehelikkust rõhutavad muskaatsalvei ning geraanium. Kuid lõhna trump on tugev, sensuaalne põhi, mis seob patšuli, sambla ja naha aroomid. Trussardi aroomide üle on põhjust tähistada – neil täitub juba 10. aastapäev.

Foto: PantherMedia
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles