Kuulus modell tegi avameelse ülestunnistuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Delevingne.
Cara Delevingne. Foto: SUZANNE PLUNKETT/REUTERS

Cara Delevingne on üks edukamaid ja kuulsamaid noori modelle. Lisaks modellitööle on noor naine proovinud ka näitlemist ja kaasa löönud mitmes Hollywoodi filmis. Eile õhtul tegi ta oma Twitteri lehel avameelse ülestunnistuse: tal on depressioon.

Delevingne tegi hiljuti modellitöösse pausi ja mitmed väljaanded kirjutasid, et noor naine läks varakult pensionile. Tegelikult oli asi hoopis selles, et teda piinas depressioon ja ta kurnas end ära, edastab Marie Claire.

«Teeme ühe asja selgeks,» alustas ta. «Ma pole kunagi öelnud, et teen modellitööga lõpparve. Mul on depressioon ja modellina töötamise ajal oli mul üsna raske, sest ma vihkasin iseennast. Ma olen tänulik selle töö eest, mida ma teha saan, aga varem töötasin ma selleks, et põgeneda ja lõpuks see kurnas mu ära. Ma keskendun näitlemisele ja üritan õppida, kuidas mitte end iga vea pärast piitsutada. Seda oskan ma üsna hästi.»

Delevingne on varem tunnistanud, et põdes kooli ajal depressiooni. «Ma mõtlesin enesetapule, ma ei tahtnud enam elada. Tundsin, et olen täiesti üksi. Ma teadsin, et mul on imeline perekond ja imelised sõbrad, aga see ei omanud mingit tähtsust... Mul on noortele tüdrukutele vaimse tervise probleemide kohta nii palju öelda. Depressioon pole miski, mida peaks häbenema.»

Nüüd on Delevingne vaikselt naasmas ka modellitöö juurde. Saint Laurent teatas eile, et Delevingne on nende uus reklaaminägu. Modell ise jagas reklaamikampaania värskeid pilte oma Instagrami lehel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles