Trendihoiatus: õlad paljaks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veronica Dunne, Jenny Slate, Karlie Kloss
Veronica Dunne, Jenny Slate, Karlie Kloss Foto: Vida Press

2016. aasta jõuline trend, millest ei saa üle ega ümber – õlad paljaks! See trend ei ole populaarne ainult Pariisi ja Milano moelavalaudadel, vaid on leidnud positiivset vastukaja ka igapäevases tänavamoes. 

Seda enam, et see trend sobib nii naisele, kes armastab klassikalist ja minimalistlikku joont, kui ka paduromantika austajale või miks mitte hoopis boheemlaslikule tüpaažile, kirjutab osta.ee moeblogi. Lisaks jätab see trend ruumi aksessuaaridele – eriti hästi saab fookusesse tõsta näiteks kõrvarõngad. Samuti on see hea variant neile, kes ei taha paljastada oma dekolteed.

Õlgu paljastav trend on tegelikult juba sajandeid vana, kuid ometi osatakse moetööstuses vana oskuslikult uue ja värskena serveerida. Minu jaoks on selle trendi puhul tähtis tasakaal seksikuse ja konservatiivsuse vahel. Õlgu paljastavate rõivaste puhul tee valik nende kasuks, mis ei mõju labaselt, vaid oleksid elegantsed ja maitsekad. Loomulikult on tähtis ka keskkond, kus sellist trendi kanda. Suvel rannas õlad-paljad-topp/särk toimib hästi, kuid sama näiteks kontoris oleks see ilmselgelt liiast.

Õlgu paljastav särk on hea kaaslane kõrge pihaga teksadele ja midiseelikule. Kui särgil on suured ja volüümikad varrukad, siis soovitaks pigem tasakaalustamiseks pliiatsseelikut. Kui aga tegu on lihtsama ja tagasihoidlikuma varrukalõikega, võib alumisse osasse kombineerida ka puhvseeliku.

Soovitus – kui sul on juhtumisi pigem laiad õlad, siis horisontaalne joon rõhutab neid veelgi – õlad-paljaks-trend pole sulle! Küll aga võid proovida paljastada ühte õlga, asümmeetria «peidab» laiad õlad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles